Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajuk az embereknek a melegekkel?
Akik azt írták, hogy azért nem természetes, mert nem lehet belőle gyerek, remélem azok sosem használnak gumit vagy fogamzásgátlót, és csak gyermeknemzés céljából szexelnek!
Hiszi a piszi.
Egyébként igen, nem vagyunk természetesek, mesterségesek vagyunk, egy titkos amerikai laborban fejlesztettek ki minket, Indiában gyártanak, és fémből és műanyagból állunk. Jujj most elmondtam a nagy titkot!
Idióták... nem természetes aha...
Csak és kizárólag az unintelligens emberek ütik azzal az idejüket el hogy fikázunk bármilyen különbség miatt embereket.
Pl. a szomszédasszony, "mert nektek pénzetek van"
Mi ez ha nem agyatlan piszkálódás!?
Aki meleg ugyanígy van ezzel, jön pár paraszt s teszi magát.. viszont, ha nincs csajod/pasid mert annyira hiszel az igaz szerelemben akkor is ez jön, "Hát a Gyuszika miért nem házasodott még meg" stb.
Le se kell az ilyen nyomorékokat sz_ni.
Van az a természetes gyermeknemzés marhaság.
Érdekes, hogy egy női jobbkéz, vagy haránt árok nem képes gyermeket kifordani, de mégis elfogadott a dolog. Ugyanúgy egy férfi nyelv sem képes megtermékenyíteni egy nőt. Úgyszintén elfogadott.
Nem mindenki szereti a gyereket vagy van aki nem tudja felnevelni és akkor mi van ??
Munkája miatt karrier stb??
Ez megint a magyar rosszindulat én szenvedek ő is szenvedjen ez vicc..
Ami homófób és azt mondja hogy betegség stb.. egyszerűen saját magáról állít ki szegénységi bizonyítványt hogy mennyire sötét....
Én ebből adtam le most, pár hete a szakdolgozatomat, úgyhogy remélem, nem fogjátok leharapni a fejemet, ha merek előhozakodni egy-két dologban.
1.: Először is, bizonyított tény hogy maga a homoszexualitás (homo - azonos, szexual - nem) magával az emberiséggel egykorú jelenség a körünkben.
2.: A legtöbb állatfajnál is fellelhető ez.
"A kutatók több mint 1500 fajnál figyeltek meg homoszexuális magatartásformát és közel 500-nál részletesen le is írták. Így például a "leszbikus" sirályok hagyják, hogy egy hím megtermékenyítse őket, de ezután visszatérnek kiválasztottjukhoz és vele együtt költenek. A feketehattyú családoknak csaknem a negyedében homoszexuális szülők nevelik föl az utódokat. A hímek alkotta párok néha párzanak egy tojóval azért, hogy legyen fiókájuk. Miután a tojó lerakta a tojást, a hímek elkergetik, kotlanak a tojáson, és maguk gondoskodnak a családról.Megfigyelések szerint az osztrigáknak például csak a 2-3 százaléka vonzódik a saját neméhez, míg a zsiráfok vagy a bálnák körében 50 százalék a melegek aránya, a szex őrült bonobó csimpánzok pedig kivétel nélkül mind biszexuálisok. Még az állatok királya, a férfiasság szimbólumának számító (hím)oroszlán sem veti meg a szexet azonos nembélivel"
"Minden állatfaj tanulmányoztak az esetleges homoszexuális viselkedés után kutatva. Ezen belül is előszeretettel figyelték meg a tengeri emlősöket és a főemlősöket. És az eredmény? Nem találtak olyan fajt, amelyben valamilyen módon ne lett volna jelen a homoszexualitás! Kivételt csupán a nem "hagyományos" módon szaporodó állatok képviselnek. Sőt, megállapítást nyert a tény, mely szerint az állatok többsége biszexuális. Az állatok számára nem jelent problémát a biszexualitás!"
3.: Minden emberben meg van egy bizonyos százalékig a hajlam, és a választás a tudat alattink alatt megy végbe.
4.: Aki azt mondja, hogy betegség, az hülye.
És mondom én, mint egy friss diplomás, ítéletek nélküli hetero nőszemély...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!