Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a bajuk az embereknek a melegekkel?
Már az a tény, hogy léteznek bizonyítja, hogy természtesek.
Mélyebben nem fogok belemenni mert korán fekszem le,
de aki nem műveletlen és tud angolul az megnézheti ezt. Tudom, hogy igazam van, nem akarok senkit meggyőzni.
természetes = része a természetnek
Még ha betegség lenne a melegség is természetes lenne.
Isten nem Ádámot és Bélát teremtette meg.
Egyszerűen nem ez az élet velejárója, képtelenek a reprodukcióra, ami pedig minden természeti törvénnyel ellenkezik.
Hozzá szolok késő van bocsi előre is a hibákért és meleg vagyok! :)
Az emberek Magyarországon rosszindulatuka és rosszul és nevelik az embereket gyerekeket stb..
Mi az ok?
1 = Azt hiszik a melegekről minden meleg pedofil amikor ez nem igaz a Pedofil az pedofil nem meleg semmi köze hozzá!
2 = Jobban élünk sokkal nincs gyerek nincs család csak buli munka pénz.. És sok ember ezt úgy veszi hogy ők köszködnek gyerekekkel akkor másnak is kellene mert én miért ő miért nem mentalitás Magyar mentalitás neki rossz legyen neked is rossz!
Sok homófób van akik a meleg felvonulásokon csinálják a feszkót játszák az egyukat meleg gyüllölő vagyok stb.. nem kell elvinni 98% meleg csak nem válalja fel magán mert szerinte szégyen.
Csak hogy nem tud teljes életet élni így szerintem.
Melegség betegség? = NEM AZ A BETEG AKI A MELEGEKET LE BETEGEZI!!!!
Úgyan is sok mindenben jobban teljesítünk mint a heterók lássátok hívatásos jogsim van elvégeztem egy felsőfokút és melette van fegyver vizsgám is dolgoztam buszvezetőként dolgoztam rendőrként és vonatvezetőként is.
Az álmaimat mindig szerettem volna valóra váltani nem minden sikerült de nagyjából igen . :)
Mi ugyna olyan emberek vagyunk mit a heterók semmivel sem vagyunk másabbak de ezt az emberek nem fogják meérteni soha sajnos.
És a mai fiatalok sem kapnak sexuális felvilágosítást erről az egészről hisszen menjen el egy Morison discoba meleg bi lezbi lesz és nem tudja a fiatal hogy most mi van a felvilágosító óra semmit nem ér sajnos alacson és színvonalatlan az oktatás is a témáról.
El kellene mostmár fogadni az embereknek hogy egyre több van és egyre több ember válalja magát fel hogy miért? Nem büszkeségből hanem mert jó életet akar élni oké én sem tartom helyesnek a nyilt csókolózást stb.. De csak Magyarországon persze mert itt az emberekbe bele verték a homofóbságot. Külföldön más a helyzet persze..
Tudjátok ? A ti gyereketek is lehet meleg bi lezbi akár akkor el fogjátok itélni ? A saját gyereketeket? Ez olyan dolgo hogy genetika nem lehet bele nyúlni sem pszió sem senki nem tud!
Anyám szerencsére elfogadott és a családba mindenki nem voolt hátrányom soha.
Összehasonlítás : a vonat nem túd féktávolságon belűl megállni és az autót darabokra fogja szakítani egy vasúti átjáron.. hiába minden féket vészfékre tesznek nem tud csinálni semmit mert hosszú a fékút bár mennyire is szeretné csak a figyelj és a veszély jelzéseket tudja le adni kürtben mást nem tud csinálni sajnos.
Ez ilyen dolgo a melegség is nem tud mitcsinálni!
6 éves barátságom szakadt meg az miatt mert meleg vok felvállaltam magam a legjobb barátom volt gondoltam el mondom neki mert szóba került szóba sem áll velem elötte amikor nem tudta a legjobb barátom volt! Akkor nem volt igazi barátom igaz ? :( Egy igazi barát ilyen miatt nem akad fenn nekem van bisex barátom aki mostmár a legjobb barátom és 10 éve tudom róla ennyi. :)
Az emberek sok mindent felfújnak aminek nincs értelme tudnám ezt ecsetelni de nem fogom mindenki tuntse el..
Aki nagyon elitélő az max azért mert nincs olyan családtagja esetlek barátja, de nem mondok semmit bárkinek lehet meleg gyereke vagy bisex is mert a genetikát nem lehet változtatni.
Volt egy barátom akit az anyja pszióhoz vitt ez miatt és lás csodát a psziológus nem a gyerekkel beszélt el hanem az anyúkával.. Egy normális ember ezt be látja.
Nem fogyatékosság ez nem betegség semmi az élettel össze egyeztethető dolog nagyon is nekünk melegeknek a helyes jó képű srácok tetszenek . :) Másnak a szép nők nincs ebben semmi rossz.
Lásd a hírességeket nem mondok neveket.. Ők is rossz emberek mert melegek ?
Vegyük csak Kulka János egyik legjobb színész most is Control filmben is volt és a Szomszédokban a doki ő is meleg és ?
Kicsit el kellene ezen gondolkodni szerintem mindenkinek, mert senkiről nem tudhatjuk hogy ki milyen és ha már megtudtuk úgyan úgy fogadjuk el a másik emebrt mert nem lesz semmivel sem rosszabb mint egy heteró...
Zárás képpen annyit hozzá tennék hogy én 7-8 évesen már tudtam hogy meleg vagyok, a lányok nem tetszettek mindig a fiúkat néztem és eg 10-12 éves koromrra teljesen megerősödött.. És csak 19 évesen mondtam el mindenkinek.
És semmi nem történt nem dölt össze a ház nem volt belőle sehol hátrányom, szerettek elfogadtak és kedvesnek tartanak most is, tudjátok én segítek mindenkinek aki az utcán elesik.. vajon mások is ezt teszik ? :)
Ennyit erről! :)
F/26 Budapest :)
De, lett hátrányod, mert helyes írni nem sikerült megtanulnod sajnos...
A kérdés csupán annyi volt, hogy miért utálják őket, erre a válasz csak annyi lett volna, hogy a felvonulások és a genetikai/természetbeli rendellenesség miatt. Ennyi.
A többi csak védekezés, amit írsz, és az védekezik, aki úgy érzi, van miért, az írásodból sugárzik a büszkeség és én ezért nem szeretem a melegeket.
Én sem vagyok arra büszke, hogy heteroszexuális vagyok, semmi extra nincs benne, egy meleg sem legyen rá büszke, hogy homár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!