Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell az embereknek mindig a még jobbat hajkurászni, miért nem lehet megelégedni a "jóval"?
Tegyük fel,van valakinek, egy szép barátnője(akit sok más jó pasi akarna),aki kedves és értelmes is.Mindenki álompárnak gondolja őket,évek óta szeretik egymást,boldogok együtt.
Minden rendbe lenne...de kiderül a pasi más még jobb nőket hajkurászik a lány háta mögött,és más nőkre ácsingózik.
Itt a boldog történet vége.Kiderül,tönkremegy a kapcsolat.
A pasi most már szabadon hajkurászhatja a jobbat,a lány meg minden önbizalmát elveszti.Azt hiszi jó volt és mindent megtett,de kiderült mégse volt "elég jó".
Annyi ilyet látok, hogy az emberek nem becsülik meg azt aki nekik jutott,aki mindennél jobban szereti őket.
Pedig mindenkinél van jobb,szebb,izgalmasabb...De attól még nem kéne állandóan arra vágyakozni.Hogy lesz az ilyen akkor igazán boldog valaha is?nem értem :S
Tortenetesen pontosan tudom, mirol beszelsz...
Ezek az emberek szerintem sosem lesznek boldogok. Egeszen addig ugralnak kapcsolatrol-kapcsolatra, mig nem kioregszenek es akkor mar be kell erniuk azzal, ami jut...
Mindenkinel van jobb es a vilag legjobb nojet is unja valaki. Aki ezt csinalja, az a szerelembe szerelmes...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!