Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szántam szakításnak! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A barátom csúnyán átvert, egy csajjal írogatott olyan dolgokat, hogy a hátam mögött meg fognak csalni. Én ezt megláttam, és megkérdeztem tőle hogy ez micsoda, őt ezzel felidegesítettem csak, és még tőle kaptam meg, hogy gondolkozzak el azon, hogy mit akarok, és ha megvan szóljak neki. És nagyon úgy néz ki, hogy ezzel szakítottunk. Mit tegyek, hogy bocsánatot kérjen? 19/L2014. jan. 8. 18:35
11/13 Költőnő? válasza:
jaaajjj kérdező nem 14 éves kis naiv ártatlan lányka vagy már....
Elvileg nagykorú vagy... Legyen már benned tartás, büszkeség és lásd már, h ez a fiú nem érdemel semmit!
12/13 A kérdező kommentje:
persze h nemtetszik, de egyszeruen eszhez probalom teriteni, hogy mit csinal, mi a kovetkezmenye es remenykedek benne h ha szeret bocsanatot fog kérni, és nem arra fog várni hogy én kérjek bocsánatot.
2014. jan. 8. 18:54
13/13 anonim válasza:
Fél éve is ugyanezzel a csajjal volt ügye?
Rögtön otthagynám a helyedben azzal a mondattal,hogy most már nyíltan csinálhatod azt,amit eddig tagadtál és titkoltál.Gerinctelen a barátod,aki nem törődik azzal,hogy ez neked mennyire fáj és rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!