Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már a nagyon vékony alak, vagy még bejövős? Mit gondoltok? 17L
Kicsi melleim vannak, 174 cm magas vagyok 55kg-hoz.
Mivel ilyen magas vagyok, szerintem ez a kiló kevés,még vékonyabbnak tűnök. Magassarkút sem merek felvenni, mert az mégjobban 'nyújt'.
Nektek mi a véleményetek? [link]
Az Isten szerelmére, fel ne szedj még kilókat! Mit szeretnél pocakot? Nagyobb (hájas) feneket vagy mit?
Teljesen rendben vagy. S ha felveszel egy magassarkút azzal se lenne gond.
Hidd el, nem szoktam tévedni ebben, s nem szeretem az anorexiás modelleket sem. De te már Nő vagy (külsőre biztosan), így nem kell még erre rádobnod. A sport nem káros az mehet, de hízni ne akarj!
Egyértelműen bejövős :) szerintem ne hízz!
Kicsi mellel nincs baj, inkább csak a naggyal :D
Nem, hogy örülnél, hogy ilyen vagy! Akiket ismerek, mindenki vékony(abb) akar lenni, csak nem igazán sikerül nekik. Nem csak nekem tetszik, hidd el :)
(nekem még az ettől vékonyabb is tetszik :D )
Csak is korosztály és ízlés kérdése.
17
így hogy lehetsz 55 kiló?? ahhoz képest oldalról elég vastagnak tűnsz:O
én vagyok ennyi és 167 cm.de vékonyabb a derekam :O jó,a lábam nem ennyire, de izmos...lehet azért vagyok annyi kiló mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!