Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már a nagyon vékony alak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a nagyon vékony alak, vagy még bejövős? Mit gondoltok? 17L

Figyelt kérdés

Kicsi melleim vannak, 174 cm magas vagyok 55kg-hoz.

Mivel ilyen magas vagyok, szerintem ez a kiló kevés,még vékonyabbnak tűnök. Magassarkút sem merek felvenni, mert az mégjobban 'nyújt'.

Nektek mi a véleményetek? [link]

2014. jan. 8. 15:52
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Eléggé vékony vagy, de csinos. Mondhatnám, hogy kicsit még hízhatsz is, de még nagyon fiatal vagy, úgyis fogsz még valószínűleg kicsit formásodni, úgyhogy szerintem a korodhoz képest nagyon jó.
2014. jan. 8. 16:47
 22/27 anonim ***** válasza:
Én lányként nagyon szépnek találom az alakodat. Elárulnád, hányas a derekad és csípőd? :D
2014. jan. 8. 16:51
 23/27 anonim ***** válasza:

Az Isten szerelmére, fel ne szedj még kilókat! Mit szeretnél pocakot? Nagyobb (hájas) feneket vagy mit?

Teljesen rendben vagy. S ha felveszel egy magassarkút azzal se lenne gond.

Hidd el, nem szoktam tévedni ebben, s nem szeretem az anorexiás modelleket sem. De te már Nő vagy (külsőre biztosan), így nem kell még erre rádobnod. A sport nem káros az mehet, de hízni ne akarj!

2014. jan. 8. 16:57
 24/27 anonim ***** válasza:
én sürgősen elkezdenék edzeni a helyedben, izmot növelni, mert ez így nagyon slampos:(. az alakod alapvetően jó, de látszik, hogy nem törődsz vele.. szerintem eddz, tornázz és egyél zsírdús kajákat, ettől jobb leszel:) ( bocsi, hogy Lányként írtam)
2014. jan. 8. 17:03
 25/27 anonim ***** válasza:
olyan átlagosan vékony. nem rossz, de én jobb szeretem a fognivalót.
2014. jan. 8. 18:05
 26/27 anonim ***** válasza:

Egyértelműen bejövős :) szerintem ne hízz!

Kicsi mellel nincs baj, inkább csak a naggyal :D

Nem, hogy örülnél, hogy ilyen vagy! Akiket ismerek, mindenki vékony(abb) akar lenni, csak nem igazán sikerül nekik. Nem csak nekem tetszik, hidd el :)

(nekem még az ettől vékonyabb is tetszik :D )

Csak is korosztály és ízlés kérdése.

17

2014. jan. 13. 16:19
 27/27 anonim ***** válasza:

így hogy lehetsz 55 kiló?? ahhoz képest oldalról elég vastagnak tűnsz:O

én vagyok ennyi és 167 cm.de vékonyabb a derekam :O jó,a lábam nem ennyire, de izmos...lehet azért vagyok annyi kiló mint te.

2014. ápr. 10. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!