Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez már a nagyon vékony alak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már a nagyon vékony alak, vagy még bejövős? Mit gondoltok? 17L

Figyelt kérdés

Kicsi melleim vannak, 174 cm magas vagyok 55kg-hoz.

Mivel ilyen magas vagyok, szerintem ez a kiló kevés,még vékonyabbnak tűnök. Magassarkút sem merek felvenni, mert az mégjobban 'nyújt'.

Nektek mi a véleményetek? [link]

2014. jan. 8. 15:52
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
7 es vagyok, és értelemszerűen nekem ez már vékony 19/f
2014. jan. 8. 15:57
 12/27 anonim ***** válasza:
Szerintem szép az alakod :) 17/F
2014. jan. 8. 15:58
 13/27 anonim ***** válasza:
Nrkem ez a vékony ÉS bejövős testalkat.
 14/27 anonim ***** válasza:

Nekem elnyerte a tetszésem, aki meg idejön azzal hogy hízhatnál, az nézegessen kövér csajokat

21/F

15/27 anonim ***** válasza:
Pont jó vagy!Az ideálom! :)
 16/27 anonim ***** válasza:
Szerintem szuper alakod van, de ha még jobbat szeretnél, a #7-es válaszolóval teljesen egyetértek, edzés, tiszta ételek és kegyetlenül istennő tested lesz.
2014. jan. 8. 16:00
 17/27 anonim ***** válasza:
semmi gond nincs az alakoddal:)
2014. jan. 8. 16:03
 18/27 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem vagy "túl vékony". Oké, nem vagy kövér, de kórosan sovány sem. Van hasad, nincs kint a bordád, azon kívül hogy lapos a feneked, így képen nem tűnsz túl vékonynak. Kezdj el sportolni valamit, ami izmot épít, attól lehet kerekedne kicsit a feneked, combod, és a hasadon is alakítana.
2014. jan. 8. 16:03
 19/27 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat!

Abban a helyzetben vagyok, hogy akármivel tömöm magam dugig, nem hízom tőle. Tehát sok kajával semmire sem megyek, úgy hizni nem fogok. De akkor utána nézek mit is értetek 'tiszta kaján' és edzeni fogok,hogy formásodjak. Félek attól,hogy ha pl felsőtestre edzenék, nem adnám le azt a kis mellem is, ami van?:S

2014. jan. 8. 16:04
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem 120 kilokat kell emelgetni, csak mozogni. Szerencséd van, hogy ilyen az anyagcseréd, ugyanakkor nincs szerencséd, mert ez tohonyává tesz téged. Nem igaz az, hogy a vékony alkatú lányoknak nincs szüksége sportra, huszonéves korodra vékony alakkal is narancsbőrös leszel, ha nem mozogsz.
2014. jan. 8. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!