Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen az alakom? Ez már túl vékony? (kép)
Figyelt kérdés
A képen én vagyok.2013. júl. 9. 19:10
5/58 anonim válasza:
Hát tudnék veled mit kezdeni :) De ha felszedsz 1-2 kilót az csak plussz lenne szóval legalább szabadon ehetsz :) 23/F
7/58 anonim válasza:
Nekem tetszik az alakod, igaz a combra meg a fenékre mehetne egy kicsi:) Lány voltam:)
8/58 anonim válasza:
Valóban vékony vagy, de jó alakú!
9/58 anonim válasza:
Gebe vagy nagyon, nekem nem jön be, semmi nőiesség, ha a melled nem lenne benne azt mondanám férfi :D
10/58 anonim válasza:
Elég vékony, de az összhatás jó, szóval nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!