Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen az alakom? Ez már túl vékony? (kép)
Figyelt kérdés
A képen én vagyok.2013. júl. 9. 19:10
41/58 anonim válasza:
Akkor úgy látszik én se követem amai divatot, nekem abszolút nem jön be. Nagyon sovány, nem a szex jut eszembe előszőr hanem az, hogy beteg :(
42/58 anonim válasza:
Az a baj, hogy akárhogy forgatod az ágyban szegény lányt, mindig bök valahol...:DDD
De ne aggódj, nekünk úgyis te leszel az egyetlen és megmásíthatatlan Kérdezőnk;)
43/58 anonim válasza:
a csípődig oké lennél, de a lábaid nagyon vékonykák :(
44/58 A kérdező kommentje:
Lazy, pedig nem panaszkodtál azon a bizonyos éjszakán :( :DD
2013. júl. 9. 20:08
45/58 anonim válasza:
Hát, akkor én "visszaböktem" és úgy kvittek voltunk:DD
47/58 anonim válasza:
12-es válaszadó vagyok és csúnyán le lettem pontozva, mert megmondtam az igazat.
hát gratulálok
48/58 anonim válasza:
Nem, azért vagy lepontozva, "ahogy" megmondtad a véleményed, ami ráadásul szubjektív is.
49/58 anonim válasza:
Nem kell itt változtatni semmit :)
50/58 anonim válasza:
ha szubjektív, akkor már csakis rossz lehet? a stílus valóban nem a legjobb, de ha ennyire fáj... na mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!