Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha lóg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha lóg a mellem? :/ (főleg fiúk de hasonló problémájú lányok véleményére is kivancsi vagyok)

Figyelt kérdés
75D melltartót hordok. A 174 cm-es magasságomhoz 56 kg vagyok szoval szerintem nem vagyok kövér(habár lenne még néhany igazítani való ami nekem nem tetszik de mindegy) szóval nem olyan nagyon durva és melltartóban szépen is áll de nélküle nekem nem tetszik. szerintetek? 15L [link] valami ilyesmi...
2014. jan. 7. 14:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

A gravitáció húzza le, nem?

Szerintem jó így...

Viszont te hízhatnál, szerintem soványka vagy.

Szeretem ha van mit fogni egy csajon.

2014. jan. 7. 14:59
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát ha úgy nézel ki mint a képen akkor nem gond :D

A mellekkel semmiképp nincs gond egyébként. :)

Amúgy ha nem akarod hogy lógjanak, akkor edzd a mellizmaid és ritkábban hordj melltartót (pl otthonra ne). Azért is lóghatnak, mert a mellizmok elgyengülnek mert nincs rájuk szükség a melltartó miatt. Ha kevesebbet hordod, eleinte kényelmetlen lesz, de idővel újra megerősödnek az izmok.

2014. jan. 7. 15:02
 13/17 anonim ***** válasza:

ezt nem lógásnak hívják

először is van mérete ami nem kicsi

másodszor ami ekkora annak súlya is van tehát nem felfele törekszik

harmadszor meg nagyon jóféle cicik

2014. jan. 7. 15:16
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem az szokott számítani, hogy a mellbimbó ne csüngjön, hanem előre nézzen. így e tekintetben számomra semmi baja a mellednek
2014. jan. 7. 15:16
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez az a méret és forma, ami igazán izgalomba hoz..!!!
2014. jan. 7. 16:07
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezek a mellek nem lógnak. Csak van méretük, súlyuk, ezért néznek ki így.

Én 90 DD méretet hordok, és a férjem imádja őket. Bár fogyásban vagyok, szóval remélhetőleg nem sokáig lesznek ekkorák:)

27/N

2014. jan. 8. 02:56
 17/17 anonim ***** válasza:
a képen a csaj mellei jók,és az arca is szép.
2014. jan. 8. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!