Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3eve szedek fogmazasgatlot, igy meg nem jartam, hasonlo cipoben jarok velemenyere lennek kivancsi?!
Csak saját tapasztalat, amit írni fogok, nem jelenti, h mindenkivel így van/lesz---> szintén 3 éve szedek fogamzásgátlót, és 1 hétig nem tudtam szedni, mert elfelejtettem receptet íratni.. nem ijedtem meg, úgyhogy miután kiváltottam a receptet nem pótoltam a gyógyszert, hanem a 8. naptól szedtem tovább (mintha az előző 7 nap is bevettem volna) a 21. nap befejeztem, ahogy kell és napra pontosan megjött a havim is, és azóta hónapok teltek el,
és minden hónapban jókor jön meg, nem lett semmi bajom. Szeretkeztünk is a párommal, miközben nem szedtem a gyógyszert... Van, aki azt írja majd, h igen, kötelező a kiegészítő védekezés, van aki azt írja majd, h 1 tabletta miatt ne f*sd össze magad, mások úgy gondolják, 3 év szedés után már annyira rááll a szervezeted, h akár fél évig se esnél teherbe, mert annyi idő is lehet a kitisztulása.
Mint azt írtam, ez csak a saját tapasztalatom, nem biztos, h Veled is így lesz. Mindenkinek máshogy dolgozik a szervezete, nincs két egyforma reakció ilyenkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!