Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kilencedikes fiú vagyok, és velem hasonló egykorú lányok véleményére volnék kíváncsi. Gáznak tartanátok, ha az osztályba 1 fiú nyíltan bókolna nektek, ajándékot adna és ilyesmik?
Ha tetszik a srác akkor a bókot szivesen fogadnám meg az ilyesmiket,de az ajándékot az tartogasd későbbre, ha már jártok.DE!Ne kezdj ki az osztály összes csajával mert nevetségesnek fognak tartani és senki se fog komolyan venni.
15/L
Nem kezdek ki, isten ments :)
Több lánnyal is jóba vagyok, és a 3om lány kapott tőlem 1-1 tábla csokit karácsonykor. Nem kell olyan extra dolgokra gondolni.
Vele szeretnék többet, és őt rendszeresen meglepném mondjuk 1 csokival vagy bármi mással (szereti az apróságokat), az már gáz volna?
Persze nem szándékozom túlzásba vinni, és ha látom, hogy nem nagyon érdeklem, akkor hagyom is, feleslegesen nem strapálnám magam.
Köszönöm a válaszokat :)
Én nagyon bírnám.. :)) Szeretem a figyelmes srácokat.
/OFF
Először úgy értelmeztem, hogy srác létedre csajoktól kérsz véleményt, h milyen lenne ha egy fiúnak adnál csokit. Akkor kezdett furcsa lenni a sztori, amikor írtad, hogy 3 lánynak is adtál csokit karácsonyra, de neki rendszeresen is adnál.(mármint a "fiúnak") Ezután újra elolvastam, hogy mivaaaaan?!! xd És akkor esett le, hogy neked egy csaj tetszik. :"D
Azt hiszem a magyartanárom most sírna. Múlt héten voltam irodalom, és szövegértés versenyen. :D
L/15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!