Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek volt már olyan érzésetek hogy úgy járnátok már valakivel, úgy csókolóznátok már?
Figyelt kérdés
legfőképp olyanok válaszát várom akiknek még nem volt barátnőjük , barátjuk.de félre ne értsen valaki még csak 13 éves vagyok még legalább 3évig nemtervezek ilyesmit csak néha rámjön ez az érzés :(:2014. jan. 6. 21:40
21/24 anonim válasza:
Egyfolytában ilyen érzésem van. 23/F
22/24 anonim válasza:
Szokott ilyen érzésem lenni nekem is. Sokat gondolok erre, de annyira nem kínoz ez az érzés, csak nagy ritkán. Van még időm. 15/L
23/24 anonim válasza:
Nekem is van többször ilyen érzésem, és én is 13 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!