Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nektek volt már olyan érzésete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt már olyan érzésetek hogy úgy járnátok már valakivel, úgy csókolóznátok már?

Figyelt kérdés
legfőképp olyanok válaszát várom akiknek még nem volt barátnőjük , barátjuk.de félre ne értsen valaki még csak 13 éves vagyok még legalább 3évig nemtervezek ilyesmit csak néha rámjön ez az érzés :(:

2014. jan. 6. 21:40
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Persze, mindig :(. Ezért lehet, hogy egy társkereső oldalhoz fordulok:( 15/F
2014. jan. 6. 22:08
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze volt! De képzeld én már 20 éves vagyok és nem volt még barátom. Már annyi idősen, mint te, akartam, hogy tetszek valakinek, de nem akartam még én sem kapcsolatot, csak, hogy valakinek fontos legyek. Én nem az a típus vagyok, akinek minden héten más tetszik. Már 12 évesen is olyan voltam, hogy ha valaki megtetszett, akkor legalább 1 évig a mindenem volt. Ez most is így van. Talán 16 éves koromban kezdett el foglalkoztatni, hogy milyen lenne, ha barátom lenne. Viszont most érzem igazán, hogy hiányzik mellőlem valaki és jó lenne ha valaki átölelne, megpuszilna és szerelemből szeretne. Viszont ahol én lakok nem sokan vannak, akik hosszabb kapcsolatra vágynak, én pedig nem akarok egy 1 hónapos életesemény lenni.
2014. jan. 6. 22:38
 13/24 Bajusz20 ***** válasza:
Nekem minden nap ez az érzés kinoz hogy jo lenne egy olyan lányal ösze jöni akit szeretek és ö is engem :( :(
2014. jan. 7. 03:31
 14/24 anonim ***** válasza:
74%
Volt,Van és lehet hogy ez így is marad.
2014. jan. 7. 18:57
 15/24 A kérdező kommentje:
És ti ilyenkor mit kezdtek magatokkal?
2014. jan. 7. 19:30
 16/24 Emberek ***** válasza:

Nekem most is ilyen érzésem van... De talán alakul valami :)

16/f

2014. jan. 7. 20:21
 17/24 anonim válasza:
annyira rossz en a nap minden 2. perceben erre gondolok :'( es meg en is csak 13 vagyok :)
2014. jan. 8. 19:56
 18/24 anonim ***** válasza:
Huh jókor válaszolok..:) A lényeg, hogy ezzel énis így vagyok.13/L
2014. febr. 2. 18:22
 19/24 anonim ***** válasza:
néha 15/L
2014. febr. 14. 14:00
 20/24 anonim válasza:

én is de elnyomom 14/F

majd csak lesz vki

2014. febr. 14. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!