Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden tul jopasi egy egoista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden tul jopasi egy egoista nagykepu barom? Vagy vannak kivetelek?

Figyelt kérdés
Azert kerdezem mert akiket ismerek es jo pasik..hat hogy is mondjam eleg nagykepunek tunnek. Kb olyanok hogy " en barmit/barkit megkapok"..
2014. jan. 6. 13:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, csak azok nem jóképűek.
2014. jan. 6. 13:50
 2/12 anonim ***** válasza:
25%
Minden rosszpasiban ott a jófiú, csak nem minden nő tudja előcsalogatni és nem minden nőnek mutatják meg:D
2014. jan. 6. 13:52
 3/12 anonim ***** válasza:
60%
A nők tették őket ilyenné mert állandóan utánuk futnak, szóval megtehetik és igazuk is van.
2014. jan. 6. 13:52
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Aki előnyös külsővel van megáldva, az bizonyára előbb vagy utóbb rá fog jönni, hogy sikeresebb a lányok körében, és ez önbizalmat adhat.

Aztán ha túl sok az önbizalom, akkor jön a nagyképűség.

Biztos van kivétel, de elég ritka lehet.

2014. jan. 6. 13:53
 5/12 Költőnő? ***** válasza:
nem mind. Sőt, én szerencsére kevesebb elszállt jó pasit ismerek, mint amennyit nem. Bár gyanítom, ők nem is tudják magukról, h mennyire jó hapsik :)
2014. jan. 6. 13:56
 6/12 anonim ***** válasza:

Ismerek egy 190 magas,kisportolt alkatú,feltűnően jóképű, ,diplomás,öltönyös, jól kereső pasit.

Fogalmam sincs,hogy lett belőle ilyen jó pasi :)Régen répafejnek csúfoltuk.

Ha van mire nagyképűnek lenni,akkor miért ne legyen az?Neki bőven meg van rá az oka.

2014. jan. 6. 14:01
 7/12 anonim ***** válasza:

Én a remek személyiségem miatt vagyok... nagyra, vagy hát tudon, hogy jó, és násoknak nem az és egyénisége sincs...

De a fene tudja...

Aki olyan, azzal nem kell foglalkozni,...

2014. jan. 6. 14:04
 8/12 anonim ***** válasza:
Igen persze, hogy vannak például én! ;)
2014. jan. 6. 14:08
 9/12 anonim ***** válasza:

Nem azért, de ezek a pasik tényleg bárkit megkapnak kb. Ha én is bárkit megkaphatnék, akit kinézek magamnak, valszeg nekem több önbizalmam és nagyobb arcom lenne.

Amúgy én is ismerek egy ilyen srácot, nagyon jó pasi, minden szempontból, és imádják a lányok, és kicsit egoista, de ettől függetlenül velem kedves meg udvarias volt mindig, attól még, hogy nem kellek neki, szóval nem bunkó vagy ilyesmi.

2014. jan. 6. 14:08
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem a jó pasi definciójába beletartozik az, hogy nem nagyképű és nem barom. Jártam már úgy többször is, hogy marha jól nézett ki az illető, de egy megszólalás után elkönyveltem, hogy őt kössz ne, akkor se ha utánam hajítják. Ugyanígy többször volt olyan, aki külsőre nem jött be, de belsőre abszolúte megfogott.
2014. jan. 6. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!