Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden tul jopasi egy egoista nagykepu barom? Vagy vannak kivetelek?
Aki előnyös külsővel van megáldva, az bizonyára előbb vagy utóbb rá fog jönni, hogy sikeresebb a lányok körében, és ez önbizalmat adhat.
Aztán ha túl sok az önbizalom, akkor jön a nagyképűség.
Biztos van kivétel, de elég ritka lehet.
Ismerek egy 190 magas,kisportolt alkatú,feltűnően jóképű, ,diplomás,öltönyös, jól kereső pasit.
Fogalmam sincs,hogy lett belőle ilyen jó pasi :)Régen répafejnek csúfoltuk.
Ha van mire nagyképűnek lenni,akkor miért ne legyen az?Neki bőven meg van rá az oka.
Én a remek személyiségem miatt vagyok... nagyra, vagy hát tudon, hogy jó, és násoknak nem az és egyénisége sincs...
De a fene tudja...
Aki olyan, azzal nem kell foglalkozni,...
Nem azért, de ezek a pasik tényleg bárkit megkapnak kb. Ha én is bárkit megkaphatnék, akit kinézek magamnak, valszeg nekem több önbizalmam és nagyobb arcom lenne.
Amúgy én is ismerek egy ilyen srácot, nagyon jó pasi, minden szempontból, és imádják a lányok, és kicsit egoista, de ettől függetlenül velem kedves meg udvarias volt mindig, attól még, hogy nem kellek neki, szóval nem bunkó vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!