Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ettől lehet, ennyire kitágulta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ettől lehet, ennyire kitágultam volna?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 4 hónapja vagyunk együtt a párommal, rendszeres nemi életet élünk, amit egyáltalán nem bánok. Viszont ma megjött és eddig is mini tampont használtam, de ma haza kellett jönnöm mert "átáztam"... És elgondolkodtam hogy vajon attól lehet e, hogy páromnak méretes a szerszáma, mert eleinte a szex is fájt. Kitágultam volna ?

2014. jan. 6. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
az egy izom... nem tusz kitágulni, csak ha szakad.. akkor meg már bepisiltél volna a fájdalomtól... inkább csak intenzívebb a vérzés
2014. jan. 6. 13:36
 2/6 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés ugye nem komoly?

Az, hogy kifolyik a tampon mellett azért volt, mert annak befogadóképessége limitált. Magyarul a vérzésed volt erősebb (különböző okai lehetnek, nézz utána) nem pedig a hüvelyed tágabb. Gondolom, az feltűnt volna, amikor a tampont feltetted, hogy nem akar ott maradni, mert "kiesik"...

30/n

2014. jan. 6. 13:37
 3/6 Paulik Áron ***** válasza:
0%
Könnyen lehet!
2014. jan. 6. 13:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem tàgulhat ki :))) képzeld el akkor szülés utàn a nöket!!!Az izomzat rugalmas nem tàgul csak ugy ki és még a szülés utàn is "helyre jön" :p
2014. jan. 6. 13:50
 5/6 anonim ***** válasza:
nem tágult ki töle nyugi. ha igy lenne szeritned mi lenne szülés után? föleg ondjuk a többedik szülés után.....
2014. jan. 6. 14:23
 6/6 anonim ***** válasza:

"Az izomzat rugalmas nem tàgul csak ugy ki"

Na igen. Ha valóban izomról beszélünk és nem chipsen, meg kólán, a karosszékben nevelt szövetekről.

2014. jan. 7. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!