Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ettől rossz ember vagyok?
Figyelt kérdés
A párom egész nap dolgozik, reggel elmegy itthonról és este hazajön, hétvégén is alig találkozunk, mert vagy akkor is dolgozik vagy külön programunk van... regisztráltam egy külföldi oldalra, hogy képezzem az angoltudásom, mivel így érdekesebb megtanulni néhány szót, kifejezést amit könyv fölött görnyedve csak unnék, így pedig szórakoztatóbb... mondtam a páromnak is hogy túlnyomórészt pasik írnak, azt mondta nem zavarja. Viszont van egy olasz srác, aki nagyon megtetszett. sokat gondolok rá, és hogy ha nem lakna messze mi lehetne. szerintetek ettől rossz ember vagyok?
2013. okt. 30. 07:13
1/10 A kérdező kommentje:
ja azt hozzátenném nem hiszem hogy meg tudnám csalni a párom, de már komolyan elgondolkozom rajta, semmiféle bókot nem kapok tőle... hazajön evés, fürdés, alvás.... ennyi az együtt töltött idő. ez a srác pedig bókol, tudom hogy az elején mindenki bókol, de olyan jól esik.
2013. okt. 30. 07:15
2/10 anonim válasza:
Fényezd az egódat, de több ne legyen.
2013. okt. 30. 07:18
3/10 anonim válasza:
Fúúúj, megcsalnád a párodat 1 olasz digóval? Szegény gyerek dolgozik egész nap te meg ilyeneket csinálsz, szégyelld el magadat, fúúj, takarodj innen, ne is lássalak!!!!
2013. okt. 30. 07:28
4/10 A kérdező kommentje:
most írtam hogy nem hiszem hogy meg tudnám csalni. de ez minden normális nőben felmerül szerintem... ha itthon csak az a természetes hogy főzve legyen, mosva és tisztaság legyen, és annyit nem szól hozzám ha hazajön hogy na milyen napod volt? Arról nem is beszélve hogy még csak havonta 1x sem mondja hogy de csinos vagy ma, vagy de szép vagy ma ....
2013. okt. 30. 07:36
5/10 anonim válasza:
Gyönyörű nő vagy...
A párod egésznap dolgozik,hogy eltartson+legyen pénz netre.Te úgy hálálod meg,hogy olasz @ról ábrándozol...
2013. okt. 30. 08:16
6/10 A kérdező kommentje:
miért kell így lehurrogni? tudom hogy nem helyes, de a gondolataimat nem tudom irányítani, ha egyszer jól esik hogy szépen beszél velem valaki, nem tudok mit csinálni. tisztában vagyok azzal is hogy miattunk dolgozik ennyit a párom, de attól még kibökhetné hogy finom volt a vacsi, vagy ... de jól áll a hajad.... erre minden nőnek szüksége van néha, nekem legalábbis tuti. pont ezért érzem ilyen rosszul magam, mert tudom hogy csak miattunk dolgozik ennyit, de így meg tönkremegy a kapcsolatunk... nem tudom melyik a jobb. :(
2013. okt. 30. 08:24
7/10 anonim válasza:
ahelyett hogy sunyiban ilyenekre gondolsz, inkább beszéld meg vele, mondd meg,hogy hogy érzed. legalább látod, hogy reagál. ha már nem jó vele semmi, inkább hagyd el, mint hogy megcsald (mégha nem is csalod meg,de gondolsz rá).
2013. okt. 30. 08:25
8/10 A kérdező kommentje:
nem áll szándékomban megcsalni, tudom hogy milyen érzés ha megcsalnak... ha ilyenre vetemednék, előbb ott hagynám, de nem csalnám meg mert annál rosszabb nincs. de nem akarom otthagyni, csak arra van szükségem hogy foglalkozzon velem egy kicsit, eszembe se jutna ilyesmi mint most ha odabökne egy egy szép szót. mondtam már neki hogy úgy érzem már nem szeret és csak " takarítónő vagyok" erre azt mondta hogy ő fáradt a bájolgáshoz ezért nem mond nekem szépeket........ bájolgás lenne a vacsora után ennyit kimondani hogy: jó volt?
2013. okt. 30. 08:28
9/10 anonim válasza:
Mondjuk, ha ezt meg kell beszélni vele, az kár. Így látatlanba: jól nézel ki,jó volt a vacsi, jól áll az a farmer neked, de jó segged van, mások oda lennének érted.
Tudom miről beszélsz, nem cinizmusból írtam. Sok helyen ez van. Ha kell még, szóljál, majd írok még ilyeneket.
Puszi .♥
2013. okt. 30. 10:03
10/10 anonim válasza:
Van egy olyan érzésem, hogy tényleg csak házvezetőnő státuszban vagy... Akárhogy is nézem anyumék is dolgoznak, de valahogy mindig van egy-egy kedves szavuk egymáshoz pedig 40 fölött vannak mind a ketten.
Ha nálatok már most is ilyen a kapcsolat, akkor mi lesz később? Mert ezt biztos hogy idővel meg fogod unni, egy nővel foglalkozni kell, akárki akármit mond...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!