Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az már mű dolognak számít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az már mű dolognak számít hogy ha egy lánynak műkörme van?

Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 10:24
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nekem mindig csak a hisztizés jut róla eszembe hogy jajj a körmöm... Semmi értelme a műkörömnek szerintem és ja elég mű nekem olyan mint a póthaj, szóval gáz.
2014. jan. 6. 10:58
 12/16 A kérdező kommentje:
Kicsi körmöm van, szóval nem hegyes karmaim vannak. :)
2014. jan. 6. 11:04
 13/16 anonim ***** válasza:
képet
2014. jan. 6. 11:05
 14/16 anonim válasza:
Nem csak nehogy valaki megsérüljön azoktól a körmöktől :D
2014. jan. 6. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:
Egy nő nem a műkörömtől lesz mű,hanem attól,ha átesik a ló túloldalára,és megtagadja a saját szépségét egy általános ideálért cserébe.Pl barbi baba efektus.
2014. jan. 6. 11:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Aki egy nőre azt mondja hogy "műnő", csak azért mert műkörme van, vagy festi a haját, az a saját szegénységi bizonyítványát állítja ki.

A műnő az akinek nincs egy épkézláb gondolata, az egész egyéniségét mástól kölcsönzi, úgy viselkedik, beszél mint a TVben látható kreált műemberek (celebek). Persze az ilyen lányoknak általában a külseje is "mű", póthaj, hatalmas műköröm (karom), műszempilla, vakolat smink stb.

De visszafele nem feltétlen igaz, én ismerek egy lányt (kozmetikus), akinek szintén van műkörme, festi a haját (hozzáteszem mindezt nagyon ízlésesen és jól néz ki), de egy okos, humoros, kedves csaj aki egyetemre jár miközben dolgozik is. Pont az ő példája miatt tartom szánalomra méltónak azokat, akik a külső alapján ítélnek meg valakit, vagy felsőbbrendűnek tartják magukat mert nem sminkelnek nincs műkörmük stb... közbe még az is lehet h csak azért nem mert igénytelenek.

Azokon a nőkön meg akik leszólják a műkörmös lányokat miközben a körmük csontig lerágott, koszos csúnya, azokon röhögnöm kell!

24/F

2014. jan. 7. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!