Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi baja lett hirtelen, mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi baja lett hirtelen, mire véljem a viselkedését? Fontos!

Figyelt kérdés

Éjjel csókolóztam egyik haverommal, és a másik haverom aki velünk volt hirtelen bunkó lett velem, most meg azt mondta hogy nevetett rajtam mert eddig nem akartam senkivel semmit, most meg csókolóztam. Féltékeny? Nem értem mi baja van, ha egyszer nem tetszik nem tehetek róla

18L

2014. jan. 5. 17:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem tetszik, nem csókolózunk vele, ribike :)
2014. jan. 5. 17:28
 12/14 anonim ***** válasza:

Ahogy elolvastam a kérdésed nekem az jutott eszembe rögtön, hogy azért mérges, mert nem vele csókolóztál. Fáj neki, hogy azt mondtad, hogy senkivel semmit nem akarsz. Pedig leeshetett volna neki, hogy csak vele nem akarsz semmit se.

Elmondtad neki, hogy nem szeretnél tőle semmit se? Hogy neked konkrétan Ő nem jön be? Vagy csak gondoltad, hogy leeshetett volna már neki (magától, mint egy gondolatolvasónak)

2014. jan. 5. 17:32
 13/14 anonim ***** válasza:

#12-es vagyok. Szerintem úgy érezheti, hogy hazudtál neki, mert gondolom kategorikusan kijelentetted, hogy nem akarsz senkitől semmit, és erre most csókolózol mással.

Értem miért mérges, én is biztos tettem már ilyen kijelentést, hogy jaj nekem nem kell senki. Ez nem igaz, csak épp akkor senki nem volt aki megváltoztatta volna a véleményemet (felcsigázta volna az érdeklődésemet).

2014. jan. 5. 17:37
 14/14 anonim ***** válasza:
Toljátok hármasban.
2014. jan. 5. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!