Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, hogy valakiből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy valakiből hirtelen, egyik napról a másikra kiábrándultatok? Miért?

Figyelt kérdés
2013. dec. 12. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Volt de inkább egymásból történő kölcsönös kiábrándulás. Mindketten megláttunk olyat a másikban amit teljes egészében elfogadhatatlan volt a saját morális nézeteinket tekintve.
2013. dec. 12. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
Suliban van egy lány, aki megtetszett. Face-n kicsit utána néztem, hogy mit szeret, kicsit feltérképeztem, hogy mégse fejjel a falnak legyen belőle. Amikor már majdnem készen álltam rá, hogy megszólítsam, láttam, hogy egy olyan fiúval flörtől, akit én ki nem állhatok! Inkább hagytam az egészet!
2013. dec. 12. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:
SZerelmes voltam egy fiúba, de nem voltam kész egy kapcsolatra. Én akkor 13, ő 15 éves volt. Túl fiatal voltam és megijedtem. Olyannyira, hogy teljesen kiábrándultam a fiúból, pedig ő nem tehetett semmiről.
2013. dec. 12. 13:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyszer, mert mondott egy olyan egoista, öntelt mondatot, amitől képtelen vagyok a mai napig nem röhögni. Iszonyatosan illúzióromboló volt.
2013. dec. 12. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Én bele voltam habarodva egy lányba fősulin, majd egyszer megjegyezte, hogy talált egy telefont. Kérdeztem visszavitted annak akié volt? Kitágult szemmel nézett rám és kérdezte, hogy miért kellett volna? Na ez annyira kiábrándító volt, hogy kiszerettem belőle.

Nem szeretem, amikor valaki elveszi más tulajdonát, illetve ha nem adja vissza a holmiját annak, aminél tudni lehet hogy kié volt.

2013. dec. 12. 14:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt, akiket "ex" sorsra jutattam..
2013. dec. 12. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!