Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
5 évem van jó állást, házat, autót, és családot szereznem. Szerintetek sikerülhet?
5 év alatt kizárt így egyszerre minden. Meg minek kapkodni... Majd ahogy alakul.
Én pl nem végeztem egyetemet, sem fősulit. Érettségi után megcsináltam egy 2 éves OKJ-t logisztika területen, és az istenért sem tudtam elhelyezkedni hosszú időn keresztül.
Jelenleg egy gyárban dolgozom operátorként, ősszel vettem egy saját lakást, amit azóta sikerült majdnem teljesen úgy felújítani, amilyenre mindig is vágytam. Februárban megyek Finnországba 2 hétre, mert látják a cégnél, h megbízható vagyok, és jól dolgozom, ezért rám bíztak egy külföldi projektet. Sajna egy többéves kapcsolatom viszont nemrég ért véget, ezt bánom. Volt saját autónk is, és ha együtt lennénk, nagyjából mindenem meglenne, amire vágytam.
27 vagyok, és igaz, hogy nem vagyok milliomos, de mindent el lehet érni, amit kitűzöl magad elé, csak néha kicsit lejjebb kell adni az igényekből.
Ha ezeket szeretnéd elérni, akkor hajts érte, ne törődj azzal, ha úgymond alantosabb munkával kell kezdened.
Az internetes cikkel meg ne foglalkozz, mert azok nagy része baromság.
Magyarországon? Esélytelen. Még 40 év alatt se nagyon megy...nemhogy 5.
Amúgy meg ne olvass...és főleg ne higyj el ilyen népbutító médiasza.rságokat!
Mit vegeztel?
Milyen diplomad van?
En is 25 vagyok.
Eredetileg ugy volt, hogy tanulok 26 eves koromig, de allast talaltam es ez a jelenlegi eletem. Mindent megteszek, hogy ez igy is maradjon.
A jelenlegi hozzallasoddal csak meg rosszabb lesz.
Ne kosd fel magad. Otton laksz eggyebkent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!