Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nő miatt kidobni a hobbimat? A kardokat, késeket, páncélokat?
Már kiskorom óta szeretem a kardokat,páncélokat,harci baltákat késeket.Készítettem is egy csomót.Egy kis kovács műhelyt is építettem a garázsban.A házam teli van ezekkel.A barátnőm sokat jár ide és már téma volt az összeköltözés.Ő albérletbe lakik tehát ide jönne.De már mondta,hogy akkor adjam el ezeket vagy rakjam fel a padlásra...
Oké,hogy szerelem meg a többi.De ez nekem az életem.
Egyszer rákiabáltam amikor majdnem feldöntött egy erdei tünde páncélt amit majdnem 1 évig csináltam.Akkor kiakadtam.
Egyáltalán lehet dönteni a hobbi és nő között?
kompomisszum.
egy részük marad, egy rész elpakol, h férjenek az ő szarjai is.
Ki ne dobd, hisz neked fontosak és ezt neki is meg kell értenie.
Aha.
Csak én ezért az otthonért 16 éves korom óta folyamatosan dolgoztam!
Elég nehéz úgy befogadni ide valaki és átalakítani mindent úgy,hogy ő az otthon kényelmét élvezte majd egyetemre ment és 1 éve dolgozik..
Nekem ez a hobbi az életet jelentette a nehéz gyerekkorban.
Miért kéne összeköltözni? Ez a te privát szférád.Semmi köze hozzá,h mit teszel a saját faladra. Majd vesze gy lakást és ott pofázhat,h mi legyen a falon.
Nekem az egykori élettársam akart beleszóni,h legyen-e kutyánk. Akkor azt mondtam,hogy a kis édes kutya kell és marad.. a pali még egy kis darabig maradt,aztán kirúgtam.
Egyébként én is szeretem a késeket meg kardokat. A páncélokat nem annyira, de eszembe nem jutna beleszólni,h hol tartod őket a saját házadban.
30/n
hát a hobbi fontos hisz mint mondtad téged jelentősen meghatároz ez a tevékenység
próbálj meg leülni vele és megbeszélni elmondani neki hogy neked ez az életed és vagy fogadja el vagy menjen arrébb
különben is nekem is van dilim aki nem tudja elfogadni az engem sem tud elfogadni de ez visszafelé is igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!