Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nő miatt kidobni a hobbima...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő miatt kidobni a hobbimat? A kardokat, késeket, páncélokat?

Figyelt kérdés

Már kiskorom óta szeretem a kardokat,páncélokat,harci baltákat késeket.Készítettem is egy csomót.Egy kis kovács műhelyt is építettem a garázsban.A házam teli van ezekkel.A barátnőm sokat jár ide és már téma volt az összeköltözés.Ő albérletbe lakik tehát ide jönne.De már mondta,hogy akkor adjam el ezeket vagy rakjam fel a padlásra...

Oké,hogy szerelem meg a többi.De ez nekem az életem.

Egyszer rákiabáltam amikor majdnem feldöntött egy erdei tünde páncélt amit majdnem 1 évig csináltam.Akkor kiakadtam.

Egyáltalán lehet dönteni a hobbi és nő között?

2014. jan. 5. 14:17
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Még sosem éltem együtt nővel.Főleg,hogy az én házamba jönne.Felforgatna mindent.
2014. jan. 5. 14:32
 12/27 anonim ***** válasza:
Na látod, akkor ne költözz össze vele. Egy együttélés nem arról szól, hogy "ez az én házam, minden úgy lesz, ahogy én akarom, neked meg kuss". Szerintem ti még nem vagytok kész az együtt lakásra.
2014. jan. 5. 14:35
 13/27 anonim ***** válasza:
6%
Ez a nő nem szeret téged, csak uralkodni akar feletted. DOBD KI!
2014. jan. 5. 14:45
 14/27 Költőnő? ***** válasza:

kompomisszum.

egy részük marad, egy rész elpakol, h férjenek az ő szarjai is.

Ki ne dobd, hisz neked fontosak és ezt neki is meg kell értenie.

2014. jan. 5. 14:49
 15/27 A kérdező kommentje:

Aha.

Csak én ezért az otthonért 16 éves korom óta folyamatosan dolgoztam!

Elég nehéz úgy befogadni ide valaki és átalakítani mindent úgy,hogy ő az otthon kényelmét élvezte majd egyetemre ment és 1 éve dolgozik..

Nekem ez a hobbi az életet jelentette a nehéz gyerekkorban.

2014. jan. 5. 14:49
 16/27 anonim ***** válasza:
Akkor vagy maradj egyedül a páncélos kecódban, vagy keress egy páncélrajongó leányzót bele. :)
2014. jan. 5. 14:52
 17/27 anonim ***** válasza:
53%
nekem a rajzolás a hobbim, a cuccaimmal tele van az ő lakása, mégsem kiabál rám, hogy pakoljam már el, meg ilyenek... ha valakivel nem megy az együtt élés, az nem a hobbid miatt lesz, hanem mert szimplán sz.r a természeted és képtelen vagy annyira, hogy valakivel emberhez méltóan bánj.
2014. jan. 5. 15:16
 18/27 anonim ***** válasza:
0%
Elolvasva a hozzászólásaidat a csaj menjen, jobb lesz neki nélküled, te pedig dugjad a páncéljaidat, vagy barkácsolj félmből pun.cit az való neked. semmi mást nem érdemelsz.
2014. jan. 5. 15:18
 19/27 anonim ***** válasza:
35%

Miért kéne összeköltözni? Ez a te privát szférád.Semmi köze hozzá,h mit teszel a saját faladra. Majd vesze gy lakást és ott pofázhat,h mi legyen a falon.

Nekem az egykori élettársam akart beleszóni,h legyen-e kutyánk. Akkor azt mondtam,hogy a kis édes kutya kell és marad.. a pali még egy kis darabig maradt,aztán kirúgtam.

Egyébként én is szeretem a késeket meg kardokat. A páncélokat nem annyira, de eszembe nem jutna beleszólni,h hol tartod őket a saját házadban.

30/n

2014. jan. 5. 15:20
 20/27 anonim ***** válasza:

hát a hobbi fontos hisz mint mondtad téged jelentősen meghatároz ez a tevékenység

próbálj meg leülni vele és megbeszélni elmondani neki hogy neked ez az életed és vagy fogadja el vagy menjen arrébb

különben is nekem is van dilim aki nem tudja elfogadni az engem sem tud elfogadni de ez visszafelé is igaz

2014. jan. 5. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!