Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz, ha az első randira viszek magammal gázspray-t, mert nem bízok a fiúban akivel itt ismerkedtem meg?
Figyelt kérdés
20/L2014. jan. 5. 03:56
21/33 WheneverYouWant válasza:
Jó ötlet. jobb félni mint megijedni.
22/33 anonim válasza:
Én egy megélezett szikét szoktam magammal vinni. Amilyen csajokat itt összeszed az ember...
23/33 anonim válasza:
Ehhh, ugrott a mai randim, kár volt feljönnöm...
20/F
24/33 anonim válasza:
Nálam 3éve mindig van gázspray.
Még nem használtam.Valószínűleg,"élesben" nem is merném.
De a tudat,h nálam van,megnyugtat.
28n
25/33 anonim válasza:
Nekem mindig a zsebemben van egy toll ha valaki rám támad nyakba szúrhatom. Ráadásul még nem is büntetnek érte mint egy késért ha megtalálják nálad. Engem az nyugtat meg:)
26/33 anonim válasza:
Az utolsó válaszadó tücsköt,bogarat összehord,még azokat is feltudná használni önvédelemre.
27/33 anonim válasza:
Ezek szerint a lányok közveszélyesek. :D
Ödv, J2.0
28/33 menta34 válasza:
Jó kis feladat lehet a bizalomépítés nálad mondjuk a gázsprey-től addig amíg engeded magad kikötözni ;)
29/33 anonim válasza:
Sírok a válaszokon :'D
Azért van benne valami... amilyen alakok járnak ide nap-mint-nap :D
30/33 anonim válasza:
Nem gáz,jól teszed. Fura emberek vannak itt.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!