Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz, ha az első randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz, ha az első randira viszek magammal gázspray-t, mert nem bízok a fiúban akivel itt ismerkedtem meg?

Figyelt kérdés
20/L

2014. jan. 5. 03:56
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:

Mi a *&%@?! :D

Bocs,ez nem én voltam.

2014. jan. 5. 04:05
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Hát, ha velem randiznál, azt tanácsolnám kívül állóként, hogy mindenképp hozz. Mással szerintem nem muszáj, de inkább legyen, és ne kelljen, mint kelljen de ne legyen. Érted, na.
2014. jan. 5. 04:06
 13/33 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha mondjuk először nem a lakásán, hanem egy nyilvános helyen találkoznátok? Akkor gázspray nélkül is nyugodtan felmérheted. :D
2014. jan. 5. 04:12
 14/33 anonim ***** válasza:
wc illatosítót viszel?
2014. jan. 5. 04:14
 15/33 anonim ***** válasza:

ha pszichopata,akkor nem sokra fogsz menni a gázsprével,de legalább adhat neked egy hamis biztonság érzetet,határozottabb fellépést,ami azt sugallhatja,hogy nem vagy egy áldozat típus.

erre jó kb.

2014. jan. 5. 04:15
 16/33 anonim ***** válasza:
Ez most egy mérsékelten vicces utalás G.-re?
2014. jan. 5. 04:15
 17/33 anonim ***** válasza:
és milyen jól teszed :D
2014. jan. 5. 04:18
 18/33 anonim ***** válasza:
Ez vicces :D Én is itt ismerkedtem meg valakivel és én vittem is első randira! Szerencsére nem kellett használnom! De mondtam is neki, hogy van nálam :D
2014. jan. 5. 04:40
 19/33 anonim ***** válasza:

Ennyi beszari embert :D Lehet nem 2 méteres kigyúrt gengszterrel kéne ismerkedni.

Vagy az már nem is férfi akitől nem féltek?

2014. jan. 5. 04:45
 20/33 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne fürgyé le... mondjuk 3 hétig, ne töröld ki, integrálj vonalkódot meg ilyenek. Az is megteszi és ingyen van.
2014. jan. 5. 05:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!