Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajoknak miért jönnek be a giliszták? Mi tetszik nekik bennük? (kép)
Szerintem semmi férfias nincs bennük :D A pofám szakad le, mikor meglátok egy egy jó csajt ilyenekkel járkálni...
Őszintén... Ezek:
Férfiasabbak mint ezek?:
A fenti kettő egy pincsit nem tudna lecsapni... azok mellet hogy érezheti egy "nő" biztonságba magát ? Azok biztos nem fogják felvinni a padlásra az 50kg-s cukros zsákot :D
A lenti 2 fazon lehet hogy egy kicsit mackos, de legalább férfinak néznek ki...
XD..
Kinek mi jön be..
Nekem például az első... Még akkor is ha giliszta.
Inkább megvédem én őt, de olyannal vagyok aki tetszik :D
Én nem szeretem a gilisztákat, az első képen ráadásul egy kisfiú van. De a második képen lévő pasi teljesen átlagos.
A harmadik képen lévő pasik viszont nem férfiasak, csak dagik. Nem ettől lesz valaki férfias.
Azért nem raktam sportos pasikat, mert azok minden csajnak bejönnek :D
Mitől kell megvédjen ?
Én egy csendes kis városba élek, mégis minden évbe történik 8-10 nagyobb verekedés, vagy lopás az utcán. Volt olyan hogy 3 cigány kirabolt 2 fiatalabb srácot. Nah most nem tudom, de én tuti nem adtam volna oda nekik a mobilom, meg a tárcám... De mondjuk ahogy én nézek ki, szerintem nem is merték volna megpróbálni, hogy elvegyék :D Főleg ha nem egyedül lettem volna...
genetika alapján diszkriminálni nem fogok senkit. Főleg, mert én is magas fokú diszkriminációt igénylek a hízékony alkatommal.
Első barátom sportoló volt és ő genetikailag nem volt egy nagydarab ember, én szélesebb voltam nála, de a 120 kilós barátnőmet a hátán elcipelte a házáig.
És ugyanúgy nem fogok senkit a vékonyságáért megbélyegezni, ahogy a kövérségért sem.
Tudod, erre az esetre ott a pince...Lefelé könnyebb vinni, mint felfelé.
Kinek, mi tetszik. A mai világban már inkább ez az "elfogadott" nem a "férfias" kinézet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!