Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek a nőies nők vagy a cuki, aranyos lányok tetszenek jobban? Miért? KÉP
Egy nő nem attól lesz nőies, ahogy kinéz, ahogy egy férfi sem a külseje miatt.
Mindkét nemnél a viselkedés, a gondolkodásmód miatt.
De ez kihat még a mozgásra is...
szerintem a felsorolt nőies lányok közül csak az első volt vonzó :S azoknak akik nem értik a különbséget: a nőies nőknek sokkal kevesebb a gömbölyű forma az arcában, és sokkal erotikusabb a tekintetük, mig az aranyos lányoknak több gömbölű van az arcukban, és a tekintetük ártetlenságot sugall
amúgy a cuki lányokhoz felsorolhattál volna barna hajúakat is, igy elég egyhangú a felhozatal
Itt egy barna hajú:
Még pontosítok akkor. Az aranyos kategóriába szerintem azok tartoznak akik sokkal fiatalabbnak néznek ki a koruknál, "szűzies" kinézetük van. Rám például már sokan mondták, hogy 5-6 évvel is fiatalabbnak nézek ki.. :S Ami nem túl előnyös szerintem, mivel a 20-as éveim elején járok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!