Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiúnak csak az "aranyos" lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Mármint nem az ilyen cukivagyokmegjátszommagam típus,hanem az ilyen kis kedves,aranyos lánykák...2009. dec. 4. 00:52
1/20 anonim válasza:
Nekem abszolut bejönnek, és tetszenek is az aranyos lányok :)
17/f
2/20 anonim válasza:
épphogy nem, nekem a piás/drogos csajok a gyengéim. :)
3/20 anonim válasza:
Nem. Nekem nem tetszenek.
Megindoklom hogy értelmeset mondjak de ha valaki le mer szavazni azt kinyúvasztom. Azért nem mert bárgyúak.
4/20 A kérdező kommentje:
heheee szerintem is bárgyúak :D
2009. dec. 4. 01:05
5/20 A kérdező kommentje:
Aki akarja,megindokolhatja,mi tetszik neki bennük.Meg akinek nem tetszenek,az leírhatja,milyen tetszik neki ezek helyett. :-)
2009. dec. 4. 01:11
6/20 anonim válasza:
Biztosan az ,,én vagyok itt a valaki" típusú lányok...Ezt akartad hallani,nem? (Fiúk,még véletlenül se álljatok szóba ,,bárgyú" lányokkal! )
8/20 anonim válasza:
Bár nő vagyok, de szeretném megkérdezni, hogy mit is takar az, hogy aranyos? Kedves kérdező légyszíves fejtsd ki. hogy szerinted mit jelent, hogy aranyos?
21/Selena
9/20 A kérdező kommentje:
Hát... én már megpróbáltam kifejteni... de inkább a fiúktól kéne kérdezni,hogy ők fejtsék ki pontosan,nekik mit jelent :)
2009. dec. 4. 08:57
10/20 anonim válasza:
Szerintem ritka hülyén hangzik, ha emberre azt mondják, hogy aranyos. Egy állat esetében elmegy, de egy lányra nem mondanám. Inkább, kedves, jószívű, nemeslelkű, bájos, elragadó, elbűvölő, megigéző, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!