Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Minden fiúnak csak az "aranyos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden fiúnak csak az "aranyos" lányok tetszenek?

Figyelt kérdés
Mármint nem az ilyen cukivagyokmegjátszommagam típus,hanem az ilyen kis kedves,aranyos lánykák...
2009. dec. 4. 00:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem igen, inkább mint egy bunkó, nagyképű, flegma lány.

F/17

2009. dec. 4. 09:10
 12/20 kolosszus22 ***** válasza:
100%

Jobbak, mint az öntelt, megjátszós és ostoba p.icsák!

22/F

2009. dec. 4. 09:45
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Ay aranyos nálam egyáltalán nem bágyút jelent...

Viszont az a szó sokmindent rejt magában. Nálam azt jelenti, hogy szép, cuki, drága, édes, "harapnivaló" okos, ügyes, intelligens, jól nevelt, rendes, nem játsza meg magát, törődik másokkal, mindenkivel jól bánik, jó szándékai vannak, szerény, nem dicsekszik a jó oldalaival, néha ha dicsérik a rossz tulajdonságairól is mesél, nem sért meg senkit se, nem itél meg nem birál el senkit se, nem lekezelő, meg lehet benne bizni, hinni lehet neki, nem hazudik, tiszteletre meg szeretetreméltó. Kis hiján ennyiből áll nálam...van akiknek egypár van meg ezekből, van akikben több szerepel. Nos akiben több ilyen tulajdonság van az természetesen aranyosabb annál akiben kevesebb ilyen van.

Most gondolj egy személyt akiben mindez meglenne :DDDD

Az volna a legaranyosabb a földön :DDDD

Ritka eset, de álmodozni lehet:DDDD

2009. dec. 4. 10:55
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
én azt hogy aranyos a kisugárzásra értem, ha nem egy pic$a beképzelt öntelt segg már messziről, hanem oan kis aranyos... akkor az. és nekem pont az ilyen lányok jönnek be.
2009. dec. 4. 12:22
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
jaja meg az is és nekem is ezek jönnének be:DD
2009. dec. 4. 14:03
 16/20 anonim ***** válasza:
73%

Engem mindig aranyosnak titulálnak:D És az agyamra megy ez a titulus néha :D

De kikérem magamnak, nem avgyok bárgyú =)

Okos vagyok és jóeszű (dejo h ez egy anonim forum xD) hülyén meg beképzelten hangzik, de tényleg, ami érdekel, ahhoz nagyon értek, és gyorsan tanulok, beszélgetések során nagyon gyorsan kapcsolok minedn apro célzásra, stb, rám sneki ne mondja már, hogy bárgyú -.-

Viszont, eszméletlen béna vagyok:D Ügyetlen, úgy értem =) Minden leejtek, mindenben elesek, a barátomat szinte bántalmazom csupa véletlen dologgal :D Nálam ez a fajta bárgyúság van :)

De úgy vettem észre azért buknak rám a pasik =)

2009. dec. 4. 20:39
 17/20 anonim ***** válasza:

aki aranyos az sosem buta....

ha buta akkro nem aranyos....

de lehet hogy ti maskepp ertitek az aranyos szot mint en

:n ugy ertem h a 2 egyutt jar

2009. dec. 5. 16:02
 18/20 anonim ***** válasza:

Én az aranyos csajoktól elolvadok. *-,*

15f

2009. dec. 6. 01:19
 19/20 anonim válasza:

Így van, minden másmilyen lány kihalásra van ítélve.

Ahogy a férfiaknál is csak azoknak lehet szexuális élete, akik sportosak, meg férfiasak.

2011. jan. 24. 11:02
 20/20 anonim válasza:

Teljesen egyet értek a 10.-ik hozzászólóval. Nekem az aranyos, az a bájos. Meg poénos, jókat lehet vele nevetni. Bár ez inkább a jófej kategória. A lényeg, hogy ez a szó is mindenkinek mást jelent. Úgy hogy tessék legközelebb kifejteni rendesen eme szavaknak azon értelmét ahogyan te gondolod. :P

28/F

2013. aug. 22. 20:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!