Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiúnak csak az "aranyos" lányok tetszenek?
Nekem igen, inkább mint egy bunkó, nagyképű, flegma lány.
F/17
Jobbak, mint az öntelt, megjátszós és ostoba p.icsák!
22/F
Ay aranyos nálam egyáltalán nem bágyút jelent...
Viszont az a szó sokmindent rejt magában. Nálam azt jelenti, hogy szép, cuki, drága, édes, "harapnivaló" okos, ügyes, intelligens, jól nevelt, rendes, nem játsza meg magát, törődik másokkal, mindenkivel jól bánik, jó szándékai vannak, szerény, nem dicsekszik a jó oldalaival, néha ha dicsérik a rossz tulajdonságairól is mesél, nem sért meg senkit se, nem itél meg nem birál el senkit se, nem lekezelő, meg lehet benne bizni, hinni lehet neki, nem hazudik, tiszteletre meg szeretetreméltó. Kis hiján ennyiből áll nálam...van akiknek egypár van meg ezekből, van akikben több szerepel. Nos akiben több ilyen tulajdonság van az természetesen aranyosabb annál akiben kevesebb ilyen van.
Most gondolj egy személyt akiben mindez meglenne :DDDD
Az volna a legaranyosabb a földön :DDDD
Ritka eset, de álmodozni lehet:DDDD
Engem mindig aranyosnak titulálnak:D És az agyamra megy ez a titulus néha :D
De kikérem magamnak, nem avgyok bárgyú =)
Okos vagyok és jóeszű (dejo h ez egy anonim forum xD) hülyén meg beképzelten hangzik, de tényleg, ami érdekel, ahhoz nagyon értek, és gyorsan tanulok, beszélgetések során nagyon gyorsan kapcsolok minedn apro célzásra, stb, rám sneki ne mondja már, hogy bárgyú -.-
Viszont, eszméletlen béna vagyok:D Ügyetlen, úgy értem =) Minden leejtek, mindenben elesek, a barátomat szinte bántalmazom csupa véletlen dologgal :D Nálam ez a fajta bárgyúság van :)
De úgy vettem észre azért buknak rám a pasik =)
aki aranyos az sosem buta....
ha buta akkro nem aranyos....
de lehet hogy ti maskepp ertitek az aranyos szot mint en
:n ugy ertem h a 2 egyutt jar
Én az aranyos csajoktól elolvadok. *-,*
15f
Így van, minden másmilyen lány kihalásra van ítélve.
Ahogy a férfiaknál is csak azoknak lehet szexuális élete, akik sportosak, meg férfiasak.
Teljesen egyet értek a 10.-ik hozzászólóval. Nekem az aranyos, az a bájos. Meg poénos, jókat lehet vele nevetni. Bár ez inkább a jófej kategória. A lényeg, hogy ez a szó is mindenkinek mást jelent. Úgy hogy tessék legközelebb kifejteni rendesen eme szavaknak azon értelmét ahogyan te gondolod. :P
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!