Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szerelmes vagyok mit tegyek?
Elmagyarázom hogy is kezdődött pontosan...
Én egy 17-éves lány vagyok, ez a fiú akibe szerelmes vagyok, az egyik legjobb barátom, de neki van egy barátnője akivel boldog párkapcsolatban él, és ezért reménytelen.... nagyon sokat szenvedek ez miatt, hogy nem lehet az enyém, és ciki bevallani de féltékeny is vagyok, ne nézzetek ringyónak, nem tehetek róla, belé szerettem, :(( mégis micsináljak? ha bevallom neki hogy szerelmes vagyok belé tutira elfogom veszíteni, és igazából. aztsem akarom hogy. ezt megtudja a barátnője... nem akarom tönkre tenni az ő kapcsolatukat sem.
Velem is volt hasonló, csak nálam három évig tartott. :) Aztán tovább már nem bírtam, elmondtam neki (persze sejtette, mert a nők félelmetesen jól érzik ezeket), és annyira kedves, korrekt módon, megértően kezelte a dolgot, hogy meg tudott maradni a barátságunk, sőt, még erősebbé vált. Ezzel párhuzamosan szerencsére sikerült szép lassan kiszeretnem belőle, sikerült elfelejtenem, úgyhogy ma már csak nagyon erős barátság az, ami van közöttünk, és ez így van jól.
Szóval mondd el neki szerintem. :)
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!