Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Reménytelenül szerelmes vagyok, fiú létemre. Hogyan ábrándulhatnék ki a lányból? Tiszta depis leszek lassan.
Egy osztálytárs lány az illető.Csendes,okos,kicsit félénkebb,de nagyon szép, szerintem gyönyörű,tökéletes:) Sajnos beleszerettem. Csak hát ő nem hiszem,hogy viszonozza az érzéseimet,mert nem vagyok valami jó pasi.Annyira nem is rossz,de egy ilyen lányhoz tényleg egy sokkal jobb fiú illene.:( És annyira rossz látni,ahogy a jóképűbb,vékonyabb,népszerűbb,vagányabb fiúkat nézi ő is.Dehát végülis jogosan..Próbálok belőle kiszeretni,de mindig ahogy meglátom,megint belezúgok.És emiatt totál szomorú,kedvetlen vagyok.Ma is előttem ült,éreztem az illatát,láttam a fedetlen nyakát hátulról,annyira meg akartam ölelni,megcsókolni..:S
Szóval mit tehetek,hogy elmúljon ez a szerelem? Elég rossz érzés,ráadásul nem valami férfias ezért nyavajogni.
16/F
Igazad van! Nem férfias ezen nyavajogni. Egy párszor már megírtuk, hogy valakibe beleszeretni lehet, de kiszeretni nem. Csak kiábrándulni, vagy elhagyva elfelejteni lehet.
Ez lehet, hogy nem is szerelem, csak a hormonok dolgoznak, és kívánod a nőt. Nincs olyan, hogy ehhez a lányhoz nem vagy jó! Ezt most felejtsd el. Légy jópofa, közlékeny jó haver a lányokkal és előbb utóbb felfigyelnek rád is.
talán elmondhatnád neki..?
vagy szóba sem jöhet hogy esetleg járjatok?
Jó,tudom,hogy ezen változtatni kéne.De azon is parázok,hogy ha túl sokat keresem,akkor nagyon ráerőltetm magam,vagy kibeszél a barátnőivel,hogy mit nyomulok már..ja ez is baj,mindig van vele minimum 1 barátnője.
Sok velem a probléma:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!