Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Reménytelenül szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Reménytelenül szerelmes vagyok, fiú létemre. Hogyan ábrándulhatnék ki a lányból? Tiszta depis leszek lassan.

Figyelt kérdés

Egy osztálytárs lány az illető.Csendes,okos,kicsit félénkebb,de nagyon szép, szerintem gyönyörű,tökéletes:) Sajnos beleszerettem. Csak hát ő nem hiszem,hogy viszonozza az érzéseimet,mert nem vagyok valami jó pasi.Annyira nem is rossz,de egy ilyen lányhoz tényleg egy sokkal jobb fiú illene.:( És annyira rossz látni,ahogy a jóképűbb,vékonyabb,népszerűbb,vagányabb fiúkat nézi ő is.Dehát végülis jogosan..Próbálok belőle kiszeretni,de mindig ahogy meglátom,megint belezúgok.És emiatt totál szomorú,kedvetlen vagyok.Ma is előttem ült,éreztem az illatát,láttam a fedetlen nyakát hátulról,annyira meg akartam ölelni,megcsókolni..:S

Szóval mit tehetek,hogy elmúljon ez a szerelem? Elég rossz érzés,ráadásul nem valami férfias ezért nyavajogni.

16/F

2012. nov. 21. 20:51
 1/8 anonim ***** válasza:

Igazad van! Nem férfias ezen nyavajogni. Egy párszor már megírtuk, hogy valakibe beleszeretni lehet, de kiszeretni nem. Csak kiábrándulni, vagy elhagyva elfelejteni lehet.

Ez lehet, hogy nem is szerelem, csak a hormonok dolgoznak, és kívánod a nőt. Nincs olyan, hogy ehhez a lányhoz nem vagy jó! Ezt most felejtsd el. Légy jópofa, közlékeny jó haver a lányokkal és előbb utóbb felfigyelnek rád is.

2012. nov. 21. 20:56
 2/8 anonim ***** válasza:

talán elmondhatnád neki..?

vagy szóba sem jöhet hogy esetleg járjatok?

2012. nov. 21. 20:57
 3/8 anonim ***** válasza:
Tesó ajánlom a baratnoszerzes.huvoldalt, feliratkozol és egy hétig minden nap kapsz majd e-mailt a fickótól. Teletöm önbizalommal. Én se gondoltam volna, de teljesen máshogy látom a világot :D a valamirevaló lányoknál nem a külső az elsődleges szempont :) akinek meg a páwák kellenek, azok annyit is érnek... Hajrá és szerezd meg a csajszit :)
2012. nov. 21. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:

Bocs [link]

Előző voltam

2012. nov. 21. 20:59
 5/8 A kérdező kommentje:
Gondolkodtam,hogy elmondom neki.De ez elég kínos lenne mivel osztálytársak vagyunk..terjednek itt a hírek rendesen.De szerintem meg nem lehet hibáztatni,ha "jó csaj" létére jó pasit is akar
2012. nov. 21. 21:00
 6/8 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nincs önbizalmad akkor esélyed sincsen.Magadat helyesnek kell látnod különben lehúzhatod a rolót minden szép lánynál! Kezdeményezz,nyiss felé beszélgess vele,kérdezd meg a házit,ha okos,kérd meg hogy segítsen még ha érted is blabla délutáni séta és a többi és a többi :)
2012. nov. 21. 21:07
 7/8 A kérdező kommentje:

Jó,tudom,hogy ezen változtatni kéne.De azon is parázok,hogy ha túl sokat keresem,akkor nagyon ráerőltetm magam,vagy kibeszél a barátnőivel,hogy mit nyomulok már..ja ez is baj,mindig van vele minimum 1 barátnője.

Sok velem a probléma:D

2012. nov. 21. 21:10
 8/8 anonim ***** válasza:
Egy próbát mindenképp megér!:) ha tényleg szeretnéd a csajt,akkor nyitni kell felé,eleinte ha csak barátként is de az is több mint a semmi.Később pedig akár több is lehet.
2012. nov. 21. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!