Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a legjobb, legdurvább horror film, amit meg tudnék nézni egy ijedős csajjal?
és csak úgy mellékesen, jó ötlet ilyenekkel ijesztegetni Őt? :)
17/F
Ne durvát akarj nézni vele. Attól csak elszáll az ihlet...inkább olyat, amitől szimplán végigfut a hideg a hátán. Ilyen pl a Megszólít az éjszaka, vagy a Dark Skies, Fourth Kind.
A lényeg, hogy kicsit parázzon, ne az hogy undorodjon. Van még mit tanulnod fiam:)
Hát, ha nagyon parázik az ilyen dolgoktól, akkor én nem nézetnék vele, (bár én lány vagyok, és odavagyok ezekért),de azért leírom a kedvenceimet: :D
-Sikoly 1-4 Első rész a legjobb----> egyre bénábbak, de szeretem és kész :D
-Temetetlen múlt (thriller, de ijesztő) :D
-Tudom mit tettél tavaly nyáron, és a többi klasszikus is jó, bár nekem elég kiszámíthatóak! :D
Dellamorte Dellamore ha nem zavar, hogy angolul kell néznetek ez például igencsak sajátságos hangulatú film.
De horrorból aztán van rengetek a műfajon belül is.
Kérdés mennyire ijedős és egyáltalán néz-e horrorfilmet vagy megéri-e horrorfilmet nézni vele. Ha túllősz a célon, meg is sértődhet, hisz azt a benyomást keltheted benne, hogy nem bízhat benned.
A "jó, de nem annyira kemény" kategóriából ajánlom: A kör, Pokolba taszítva, Másvilág, Hatodik érzék, Jelek...de persze a horror egyik alapeleme a félelemkeltés, szóval ezeknek a filmeknek is azért van hatásuk.
Én a körtől is fosok...A mai napig nem merem egyhuzamba végignézni :/ ha adják is a tvben bőven elég belőle 2 perc is és már kapcsolom is el. Szóval ha nagyon felos akkor ne nézz vele ilyet, mert tök mind1 hogy ott vagy vele vagy sem, ha egyedül lesz nem mer majd otthon se sötétben maszkalni, anélkül hogy ne rettegne.
De érdekes mert tudom hogy az egész trükk meg hát kitalacio es film, és vannak horrorok/thrillek amik azért nezhetoek, pedig állítólag durvabbnak vannak titulálva.
Úgyhogy tényleg csak olyat válassz, ami csak megborzongat.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!