Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan utasítsam el? (Többi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan utasítsam el? (Többi lent! )

Figyelt kérdés

Egy fiú elhívott randira... Hogy mondjam meg neki hogy nem megyek el vele?

Nem akarom megbántani, nagyon kedves fiú, csak valahogy mások vagyunk és nem az esetem.. :\ Tipikus fiú, aki nálam a 'friendzone-ba' került.

Segítsetek légyszi!

17L

2014. jan. 3. 20:44
 1/6 anonim ***** válasza:
egyenesen
2014. jan. 3. 20:45
 2/6 anonim ***** válasza:
"bocs, de nem vagy az esetem" - ez a legtisztább
 3/6 A kérdező kommentje:
Mindenképpen korrekt akarok lenni vele, de ez olyan nehéz.. :S
 4/6 anonim ***** válasza:

Kb. így:

Bocs, de nem megyek veled randizni, mert pasiként nem jössz be. Rendes srác vagy, örülök hogy a barátaim közé tartozol, de ennél többet tőled nem akarok.

Ez így elég világos lesz a srácnak. Ha ezután esetleg többé nem keresné a társaságodat, azt értsd meg.

2014. jan. 3. 20:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Én őszinte voltam. Pont most voltam hasonló helyzetbe. Sajnos nagyon lelkis vagyok ilyen téren, de muszáj volt határozottnak lennem. Bár jobb lett volna, ha személyesen tudjuk ezt megbeszélni, de mindenképpen kierőszakolta, hogy válaszoljak interneten keresztül.

Nem állok készen egy kapcsolatra, nekem most nem kell kapcsolat. És ezt megírtam neki is. Próbáltam finoman, de azért határozottan felvázolni a helyzetet, hogy én csak barátként tekintek rá. Nem viselte meg annyira, mint gondoltam. Pedig eléggé bejövök neki, többször is hangoztatta.

2014. jan. 3. 21:05
 6/6 A kérdező kommentje:

#4: Azért ez elég durva megfogalmazás.. :S

#5: Egyetértek, engem is megvisel, sajnálom őket. Vannak nagyon rendes srácok, de hát ha nem az esetem, akkor nem az esetem.. :\

2014. jan. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!