Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan éljek együtt a leszbiku...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki vok cső kérdése:

Hogyan éljek együtt a leszbikusságommal?

Figyelt kérdés
Apának nem rég elmondtam hogy a lányokat is szeretem ...ideges lett rám és azt mondta ezt ki kell nőnőm meg ilyesmi és most is ezt kérdezi tőlem hogy mi a helyzet a lànyokkal? A másik meg nagyon szeretnék egy barátnőt sosem találok mert nem tudom hogy ki bi-leszbikus?

2014. jan. 3. 19:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nézd meg az Adél élete című francia filmet.
2014. jan. 3. 20:17
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Hogy élj együtt vele?

Hát...simán. És ne ásd el magad, és lődd tarkón, mint azt "tanácsolják".

Én 16 évesen kezdtem kapisgálni, hogy leszbikus vagyok, összejöttem az első szerelmemmel...Sokat kellett harcolnom anyámmal hogy elfogadjon, de most azóta egy másik hosszútávú kapcsolatban élek, ami sokkal harmonikusabb, és a páromat nagyon szereti anya, így elfogadta a leszbikusságom is. De ehhez több mint 3 év kellett...hát ez ilyen.

Valószínűleg apukád ideges lett először, meglepődött és sokkolta, de most úgy tűnik, mintha próbálná elfogadni a dolgot, mert szeret.

A pártaláláshoz nem tudok tanácsot adni sajnos, mert mint a két barátnőmet barátokon keresztül ismertem meg...

De sok szerencsét, és kitartás! :)

20/L/L

2014. jan. 4. 02:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem tavaly volt coming outom otthon es nekem se reagaltak pozitivan viszont teged biztosan elfogadnak a szuleid :) mivel nemreg mondtad el apukadnak igy kellene neked valaki aki tudna tamogatni mindvegig es melletted allhatna akar siman barat akar baratno. Azt, hogy szeretnel egy baratnot konnyen meg lehet oldani latod most is volt jelentkezo :D mellekesen enis szingli vagyok 15 es lany :)
2014. jan. 5. 00:47
 14/14 anonim válasza:

Szia :) Én is tavaly mondtam el anyukámnak mert tudtam,hogy inkább ő az a fél a szüleim közül aki jobban tolerálja,apukámnak nem mondtam el és kicsit nehéz volt mert am vele élek. Akkor nagyon nehéz volt de rá kellett jöjjek,hogy nem csak a lányokat szeretem és rendeztem saját magamban,azóta semmi gondom.

15/l/bi

2014. jan. 5. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!