Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan éljek együtt a leszbikusságommal?
Hogy élj együtt vele?
Hát...simán. És ne ásd el magad, és lődd tarkón, mint azt "tanácsolják".
Én 16 évesen kezdtem kapisgálni, hogy leszbikus vagyok, összejöttem az első szerelmemmel...Sokat kellett harcolnom anyámmal hogy elfogadjon, de most azóta egy másik hosszútávú kapcsolatban élek, ami sokkal harmonikusabb, és a páromat nagyon szereti anya, így elfogadta a leszbikusságom is. De ehhez több mint 3 év kellett...hát ez ilyen.
Valószínűleg apukád ideges lett először, meglepődött és sokkolta, de most úgy tűnik, mintha próbálná elfogadni a dolgot, mert szeret.
A pártaláláshoz nem tudok tanácsot adni sajnos, mert mint a két barátnőmet barátokon keresztül ismertem meg...
De sok szerencsét, és kitartás! :)
20/L/L
Szia :) Én is tavaly mondtam el anyukámnak mert tudtam,hogy inkább ő az a fél a szüleim közül aki jobban tolerálja,apukámnak nem mondtam el és kicsit nehéz volt mert am vele élek. Akkor nagyon nehéz volt de rá kellett jöjjek,hogy nem csak a lányokat szeretem és rendeztem saját magamban,azóta semmi gondom.
15/l/bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!