Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, tetszene egy ilyen lány mosolya? (kép)
Mint ezen a képen, nekem is kicsit látszik a fogínyem. Minden másommal elégedett lennék, csak úgy érzem ez az egy csúfít el. Pedig volt hogy leszólított srác azzal, hogy milyen szép a mosolyom. De nem tudom elhinni, hogy szép lehet... 19/L
"csak úgy érzem ez az egy csúfít el."
Ha így érzed akkor csak ezt tudom javasolni: ajakfék műtét, kb fél órás procedúra.
Most lehet csinálni valamit? Nem. Akkor pedig el kell fogadni, hogy ilyen. Nem Te tehetsz róla. :)
20F
Nekem ez nem tetszik, ettől függetlenül nem emiatt utasítanálak el. Ha tetszenél, akkor lesz*rnám. :)
21F
nekem csak az a bajom hogy vagy a kép rossz, vagy pedig vki állon vágott és behorpadt az arcod :D
de amúgy szeretem a koreaiakat
hát szerintem ez szép és jól néz ki de attól is függ hogy milyen az arcod és mennyire ápolt a szád,fogaid
mert biztos akad aki tök aranyos de van olyan is akinek nem áll jól egyáltalán
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!