Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan fiú akinek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú akinek tetszene egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Sötét, hosszú hajú, vékony, nagy mellű, metált hallgat, imádja a természetet, az állatokat, tetoválva van.

Csak azért kérdezem, mert mostanában azt vettem észre, hogy minden fiúnak az agyonszolizott, diszkós csajok jönnek be, és aki rockot mer hallgatni és nem egy 2 centis végtelenjel van a csuklóján hanem valami jelentéssel bíró tetkó, arra egyből rávágják, hogy fuj de undorító meg gáz...

2013. aug. 4. 22:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
nem, nekem ezek a rockeres lányok is tetszenek, ha megfog bennük valami :)
2013. aug. 4. 22:07
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Nincs baj veled szeretem ha valakinek van egyénisége akármilyen is az. (nem szeretnék ismerkedni)
2013. aug. 4. 22:08
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes,feltéve,hogy nem egy rib..nc rendszáma van,hanem normális tetkó.
2013. aug. 4. 22:09
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
A te tetkódnak is van jelentése, és nem a sarki kínai étlapja az.
2013. aug. 4. 22:09
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
nekem is bejönnek az ilyen lányok ;) 20/F
2013. aug. 4. 22:10
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze.
2013. aug. 4. 22:12
 7/24 A kérdező kommentje:

én sem feltétlenül ismerkedni akarok, csak kérdeztem:)

mert a város, ahol lakok, tele van divatmajmokkal meg hülye diszkókkal, és még fiúk akadnak néha, akik szeretik azt a zenét és stílust amit képviselek, de egyetlen egy lányt sem ismerek aki olyan stílusú mint én, pedig szeretnék ilyen csajokkal is barátkozni...

köszi amúgy annak aki eddig írt:)

2013. aug. 4. 22:12
 8/24 anonim ***** válasza:

Pont az a bajom a rockerekkel, hogy engem is "meg akarnak téríteni" mert "csak a rock a jó" az elektro, a techno, a eurodance, a retro pop, a europop, a rap, a reggie és a klasszikus az mind sz*r csak a rock. Minden más zene az hulladék, bezzeg a rock.

De a plázaribik még rosszabbak, zenei hűségük az egy nulla, mindig az aktuális sztárnak nyalnak.

De a tetkó miatt tuti nem... Nem bírom a tetkósokat semmilyen téren. Ugyanígy a pirszinget és az anime-hajat sem.

2013. aug. 4. 22:13
 9/24 anonim ***** válasza:

Fogjátok már fel, hogy 2-3 elmondott külső és benső tulajdonságból még nem lehet leszűrni azt, hogy tetszik-e vagy sem.

Egy kép többet mond ezer szónál.

Én olyan csajnak udvaroltam akinek hosszú haja van, rockot és metált hallgat (igaz nincs tetkója) de imádta a természetet és az állatokat.

Sajnos lekoptatott de mindegy, nem minden fiúnak az agyonszolizott, diszkós csajok jönnek be.

2013. aug. 4. 22:15
 10/24 anonim ***** válasza:
a tetkóval abszolút nincs gond, sőt.. :) a piercing viszont nekem sem tetszik. Nem tudom miért, de így van. :D De azt hogy rocker vagy hogy érted pontosan? Csak simán szeretsz rockzenét hallgatni vagy az egész életszemléleted rockeres? :)
2013. aug. 4. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!