Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan fiú akinek tetszene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fiú akinek tetszene egy ilyen lány?

Figyelt kérdés

Sötét, hosszú hajú, vékony, nagy mellű, metált hallgat, imádja a természetet, az állatokat, tetoválva van.

Csak azért kérdezem, mert mostanában azt vettem észre, hogy minden fiúnak az agyonszolizott, diszkós csajok jönnek be, és aki rockot mer hallgatni és nem egy 2 centis végtelenjel van a csuklóján hanem valami jelentéssel bíró tetkó, arra egyből rávágják, hogy fuj de undorító meg gáz...

2013. aug. 4. 22:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

"Csak azért kérdezem, mert mostanában azt vettem észre, hogy minden fiúnak az agyonszolizott, diszkós csajok jönnek be"

Én meg azt vettem észre, hogy minden csajnak a Mercis kreolbőrű "bodzaszedők" meg a hulladék páwák jönnek meg...

2013. aug. 4. 22:21
 12/24 anonim válasza:
Nem minden a külső azért, én inkább a lányok belső énjére vagyok kíváncsi :-) az meg, hogy ki milyen zenét szeret és emiatt 'elítélni' valakit mert ő éppen mást szeret, elég nagy hülyeség :-D
2013. aug. 4. 22:24
 13/24 A kérdező kommentje:

én nem várom, hogy ennyiből megmondjátok, hogy tetszik-e valaki, csak úgy nagyjából leírtam, ami eszembejutott, és ami miatt elszoktak ítélni. a vékonyt és nagymellűt pl. azért írtam bele, mert nem vagyok ilyen emónak kinéző duci septumos lány, amiből msotanában rengeteget látok:D

és nekem nem más zenei stílusokkal van bajom, hanem azzal hogy a velem egykorúaknak nincs stílusa (vagyis majdnem mindenki ugyanolyan), és lenéznek engem azért, mert én nem olyan vagyok.

imádom a zenét is, és nem tudom mit értesz rocker életszemlélet alatt:D, én ilyen lázadónak mondanám magam.:)

bodzaszedők XDDDDDDDD

hát igen, ez így is van. a csajok buták. :) vagyis nem akarok általánosítani, de a legtöbb az.:D van olyan ismerősöm, aki 18 éves, de egy 10 éves szintjén van, és 12-13 éves kiscsajok verik rá a nyálukat, a hülyegyerek meg büszke hogy van 10ezer lájkja az oviból. az ilyeneket sem fogom sose megérteni:)

2013. aug. 4. 22:28
 14/24 anonim ***** válasza:

Rockerből kevesebb van.

Ha azt mondod, hogy David Guetta meg Avicii, mindenki bólogat, ellenben a Sonata Arcticát, Korpiklaanit, Turisast nagyon kevesen ismerik.

A tetkó még idegen az embereknek, itt Magyarországon legalábbis így van. Rossz dolgokat társítanak hozzá, pedig szerintem egyáltalán nem lesz valaki attól romlott, beteg elméjű, hogy tetszenek neki ezek a képek a bőrön.

Igen, van ilyen fiú. Létezhet "natúrban" is, akinek bejössz, de más metálosoknál jóval több esélyed van, főleg így, hogy vékony vagy és nagymellű.

17/L

2013. aug. 4. 22:32
 15/24 anonim ***** válasza:
tízes vagyok :) lázadó, igen, pont erre gondoltam :D
2013. aug. 4. 22:36
 16/24 anonim ***** válasza:

"más metálosoknál jóval több esélyed van, főleg így, hogy vékony vagy és nagymellű. "

Őőhm bocsi, nem vagyok egy tipikusan nagy metálos, de azért a vékony és nagymellű lányokért annál inkább rajongok. A kérdezőnek pedig: mindenki más, mindenkinek nehéz párt találni. Nincs gond veled egyáltalán. Legalábbis a leírtak alapján nincs :D

19/F

2013. aug. 4. 22:42
 17/24 A kérdező kommentje:

köszi :) amúgy nincs a pártalálással gond, vagyis most nem azért jöttem hogy elmondjam, hogy nincs pasim és minden fiú páwa b*zi meg ilyenek, mert ismerek pár kivételt.

csak hát a többségről a fentit gondolom :D

2013. aug. 4. 22:44
 18/24 anonim ***** válasza:
nekem is bejönne ilyen lány, csak én discos vagyok, így nem tudnánk együtt elmenni bulizni :(
2013. aug. 4. 22:48
 19/24 anonim ***** válasza:
Full nem ezen múlik. Nézz ki jól, legyél normális, ennyi.
2013. aug. 4. 23:01
 20/24 anonim ***** válasza:

Ennyi infó semmit sem jelent. Ha nőies akkor oké de ha csak annyira mint Deák Bill akkor köszi nem. Képed van arról a csajról?

28F

2013. aug. 4. 23:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!