Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan fiú akinek tetszene egy ilyen lány?
Sötét, hosszú hajú, vékony, nagy mellű, metált hallgat, imádja a természetet, az állatokat, tetoválva van.
Csak azért kérdezem, mert mostanában azt vettem észre, hogy minden fiúnak az agyonszolizott, diszkós csajok jönnek be, és aki rockot mer hallgatni és nem egy 2 centis végtelenjel van a csuklóján hanem valami jelentéssel bíró tetkó, arra egyből rávágják, hogy fuj de undorító meg gáz...
"Csak azért kérdezem, mert mostanában azt vettem észre, hogy minden fiúnak az agyonszolizott, diszkós csajok jönnek be"
Én meg azt vettem észre, hogy minden csajnak a Mercis kreolbőrű "bodzaszedők" meg a hulladék páwák jönnek meg...
én nem várom, hogy ennyiből megmondjátok, hogy tetszik-e valaki, csak úgy nagyjából leírtam, ami eszembejutott, és ami miatt elszoktak ítélni. a vékonyt és nagymellűt pl. azért írtam bele, mert nem vagyok ilyen emónak kinéző duci septumos lány, amiből msotanában rengeteget látok:D
és nekem nem más zenei stílusokkal van bajom, hanem azzal hogy a velem egykorúaknak nincs stílusa (vagyis majdnem mindenki ugyanolyan), és lenéznek engem azért, mert én nem olyan vagyok.
imádom a zenét is, és nem tudom mit értesz rocker életszemlélet alatt:D, én ilyen lázadónak mondanám magam.:)
bodzaszedők XDDDDDDDD
hát igen, ez így is van. a csajok buták. :) vagyis nem akarok általánosítani, de a legtöbb az.:D van olyan ismerősöm, aki 18 éves, de egy 10 éves szintjén van, és 12-13 éves kiscsajok verik rá a nyálukat, a hülyegyerek meg büszke hogy van 10ezer lájkja az oviból. az ilyeneket sem fogom sose megérteni:)
Rockerből kevesebb van.
Ha azt mondod, hogy David Guetta meg Avicii, mindenki bólogat, ellenben a Sonata Arcticát, Korpiklaanit, Turisast nagyon kevesen ismerik.
A tetkó még idegen az embereknek, itt Magyarországon legalábbis így van. Rossz dolgokat társítanak hozzá, pedig szerintem egyáltalán nem lesz valaki attól romlott, beteg elméjű, hogy tetszenek neki ezek a képek a bőrön.
Igen, van ilyen fiú. Létezhet "natúrban" is, akinek bejössz, de más metálosoknál jóval több esélyed van, főleg így, hogy vékony vagy és nagymellű.
17/L
"más metálosoknál jóval több esélyed van, főleg így, hogy vékony vagy és nagymellű. "
Őőhm bocsi, nem vagyok egy tipikusan nagy metálos, de azért a vékony és nagymellű lányokért annál inkább rajongok. A kérdezőnek pedig: mindenki más, mindenkinek nehéz párt találni. Nincs gond veled egyáltalán. Legalábbis a leírtak alapján nincs :D
19/F
köszi :) amúgy nincs a pártalálással gond, vagyis most nem azért jöttem hogy elmondjam, hogy nincs pasim és minden fiú páwa b*zi meg ilyenek, mert ismerek pár kivételt.
csak hát a többségről a fentit gondolom :D
Ennyi infó semmit sem jelent. Ha nőies akkor oké de ha csak annyira mint Deák Bill akkor köszi nem. Képed van arról a csajról?
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!