Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátság extrákkal dolgot kezdeményeztem (nőként), de a pasi nem bizonyult nyitottnak. Mi legyen?
Figyelt kérdés
Nem utasított el, de... viszont most nem tudom, hogyan tovább... kínosnak érzem a szitut.2014. jan. 2. 20:42
21/28 A kérdező kommentje:
Én azt gondolom, hogy a nagyon jó barátság + szex dologból idővel lehet akár kapcsolat is. Egyébként jelenleg kapcsolatra sem tartja magát alkalmasnak, ugyanúgy, ahogy szexre sem (nem csak velem, mással sem, az ilyesmiről szoktunk beszélgetni).
2014. jan. 2. 21:11
22/28 anonim válasza:
Akkor keress mást, biztos prosztatagyulladása van. Az első oldalon találsz jelentkezőket.
23/28 A kérdező kommentje:
Az a helyzet, hogy még prosztatagyulladással is ő kell. :) Kivárom, amíg kigyógyul belőle. :)
2014. jan. 2. 21:17
24/28 anonim válasza:
Akkor te most szerelmes vagy ebbe a pasiba? Mert ha igen sürgősen felejtsd el ezt a barátság extrákkal dolgot... Így nagyon nem lesz jó vége...
25/28 A kérdező kommentje:
# 24: Nem merném kijelenteni, hogy szerelmes vagyok, de nagyon sokra tartom emberileg, plusz szexuálisan is vonzódom hozzá. (A szerelemhez nekem idő kell, mégpedig kapcsolatban... tehát a testiség is kell hozzá, hogy kialakuljon bennem szerelem!)
2014. jan. 2. 21:25
26/28 anonim válasza:
Mondd el ezt így neki, ahogy leírtad.
27/28 A kérdező kommentje:
Hát jó... lehet, hogy tényleg nyílt lapokkal kellene játszanom...
2014. jan. 2. 22:15
28/28 anonim válasza:
Te ismered, de magamból kiindulva mi férfiak leginkább az egyenes beszédből értünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!