Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátság extrákkal dolgot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátság extrákkal dolgot kezdeményeztem (nőként), de a pasi nem bizonyult nyitottnak. Mi legyen?

Figyelt kérdés
Nem utasított el, de... viszont most nem tudom, hogyan tovább... kínosnak érzem a szitut.
2014. jan. 2. 20:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
akkor gyere barátkozzunk babám :D
2014. jan. 2. 20:51
 12/28 A kérdező kommentje:
Legyetek szívesek hagyjátok abba ezt a barátkozzunk baromságot. Az illető évek óta jóbarátom, nyilván nem véletlenül. És nyilván nem véletlenül őt "kértem fel" a dologra! Mostantól lepontozás jár a bepróbálkozóknak, érdemi válaszokat szeretnék!
2014. jan. 2. 20:54
 13/28 anonim ***** válasza:
Nincs véletlenül beléd esve?
2014. jan. 2. 20:55
 14/28 anonim ***** válasza:
#4-es vagyok, szerintem mondd neki, hogy csak egy teszt volt. Vagy ha tudod, hogy tudja hogy nem ilyen vagy, akkor kérj tőle elnézést. Ennél gázabb úgyse lesz.
2014. jan. 2. 20:58
 15/28 A kérdező kommentje:
# 13: nem kizárt. Sőt, egész valószínű. De akkor pláne kéne kapnia a dolgon, nem?
2014. jan. 2. 20:58
 16/28 A kérdező kommentje:

# 14: Annyira azért nem gáz a szitu, volt már ez köztünk téma, és nem ment rá a barátság...

De én nem szeretném annyiban hagyni most, viszont túlzottan nyomulni sem akarok.

2014. jan. 2. 20:59
 17/28 anonim ***** válasza:
Abban az esetben egy barátság extrákkal dolognál többet szeretne az ember...
2014. jan. 2. 20:59
 18/28 anonim ***** válasza:
Pontozzál le,akkoris aládvágnék mint az utolsó szamuráj :D
2014. jan. 2. 21:01
 19/28 anonim ***** válasza:
Megint 4-es vagyok, akkor amugy mondd neki, hogy csakis addig, amíg nincs semmi következménye.
2014. jan. 2. 21:02
 20/28 anonim ***** válasza:
Szerintem döntsd el, hogy kapcsolatot akarsz vagy nem. Ha a szexre érett vagy, akkor gondolkozz is az ezzel kapcsolatos dolgokról, párkapcsolatról éretten.
2014. jan. 2. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!