Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi kiborul amikor megtudja, hogy terhes a barátnője?
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen a pasik terén?
Terhes vagyok már 3 hete és ez biztos.Tegnap új év alkalmával elmondtam a barátomnak de nem úgy reagált ahogy reméltem :(
Teljesen kiakadt és elkezdett szidni,hogy rosszul szedtem a fogamzásgátlót..és hogy miből fogjuk felneveli
Lehet elrontottam a szedését de a tényen nem változtat.Terhes vagyok és örülök neki.
De ő miért nem?
Tehát a párodtól elvárnád, hogy tartson el benneteket, és csodálkozol, hogy nem fűlik hozzá a foga, pláne, hogy ezt előre nem is egyeztetted vele...
Ne haragudj, de ehhez nincs jogod! Jogod van úgy dönteni, hogy megtartod a babát, ha te magad is el tudod tartani, és van hol felnevelned! De így, hogy NEKI van lakása, NEKI van jövedelme, és ELVÁROD, hogy vállaljon fel gyerekkel együtt... Ez nagyon nem szép dolog!
N
gratulálok...
nincs is könnyebb,mint másokra lapozni
ő örökölte a házat,dolgozik,ez mind szép és jó,de a számlát fizetni kell,a babának a dolgokat meg kell venni,neked szükséged lesz kismamaruhákra,vitaminra
sokan úgy is megszorulnak,hogy tervezik a picit és spórolnak rá
ne csodálkozz,hogy a párod kiborult
Szerintem, ha a párod érdekeit, vagy a babáét (mert tényleg van esély fogigátló mellett, hogy rendellenességekkel szülessen szegény), nem is nézed, akkor legalább a sajájaidat fusd át.
-az egyetemnek, ahová nem könnyű bejutni, jó időre annyi lesz.
-nagyon nagy változások lesznek testileg.
-lelkileg szintén, jobb, ha tudod, hogy ha megszülsz egy picit, akkor nincs olyan hogy fogod magad, és mész bulizni, nincs kiruccanás, vagy hosszú romantikázás a pároddal egy darabig, nincs magad elé meredés, vagy "édes magány". a pici babák rengeteg felelősséggel járnak majd.
-a párod nem szeretné megtartani, szóval a kapcsolatotok nagyon valószínű h ki fog hűlni, vagy ilyesmi :/ márpedig egy kisbabának úgy kellene felnőnie, hogy harmonikus kapcsolat van a szülei között...
Szerintem nagyon szép dolog, hogy nem szeretnéd elvetetni, sokan azonnal kapartatnák ki, mint a huzat, de azért a körülmények sem elhanyagolhatóak, és van eset, amikor nem csak a saját nézőpontunk alapján dönthetünk.. mert amúgy, ez nem is csak a te döntésed. Nyilván a te tested, és javarészt a te felelősséged, de nem csupán a te döntésed.
Bárhogy is döntesz, drukkolok neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!