Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden pasi kiborul amikor megtudja, hogy terhes a barátnője?
Vagy csak én vagyok ilyen szerencsétlen a pasik terén?
Terhes vagyok már 3 hete és ez biztos.Tegnap új év alkalmával elmondtam a barátomnak de nem úgy reagált ahogy reméltem :(
Teljesen kiakadt és elkezdett szidni,hogy rosszul szedtem a fogamzásgátlót..és hogy miből fogjuk felneveli
Lehet elrontottam a szedését de a tényen nem változtat.Terhes vagyok és örülök neki.
De ő miért nem?
Bocs, de én bizony nem örülnék, ha tabletta mellett teherbe esnék, mert
1. Ha nem tervezett a terhesség, akkor sokkal nehezebb megteremteni a szükséges körülményeket, és a kapcsolat sem annyira stabil, hogy elbírjon egy gyermekvállalást
2. A gyermek születése után még a tartós, stabilan megalapozott kapcsolatok is tönkre szoktak menni, a nem tervezett terhességekre pláne!
3. A fogamzásgátló mellett nagyobb az esélye, hogy valamilyen probléma merül fel a babával. (Ez a veszély egyébként is fennáll, a gyerekvállalás nem arról szól, hogy lesz egy habos-babos rózsaszín életetek... rengeteg probléma adódhat! Erre is fel vagy készülve?)
Szerintem borzasztó felelőtlenség ilyen esetben megtartani a terhességet. Nem vagyok abortuszpárti, de ha tabletta mellett esnék teherbe, gondolkodás nélkül elvetetném.
Mit vársz, majd körülugrál, miközben nem tud az egészről és nem is terveztétek? :) Ez egy nagyon komoly dolog.
Én nagyon szeretnék majd gyereket...majd 8 év múlva körülbelül, de én is kiakadnék egy tervezetlen gyerek miatt, mivel talán nincs meg az a fizetés, ami lehetővé tenné majd, hogy ne szegénységben nevelkedjen az a gyermek.
Mert egy gyerekben mindig benne van, hogy "Jóskának van egy szupergigamega játékpisztolya, apu vegyél nekem is" Erre pedig még válaszolni sem lehet értelmesen, mert ez a szülőnek is marha kínos, a gyerek meg még, mivel kicsi, nem fogja fel, hogy miért nem veszi meg neki az apuka a játékot és csak mondja és mondja, hogy neki azért is kell.
Szóval egy gyermek hatalmas felelősség.
Hàny évesek vagytok??
Van megfelelő körülmèny egy baba felnevelésèhez? (munka,hàz stb..) ?!
Te szeretnéd megtartani,de a párodat is megkérdezted erről?
Nem csak te leszel szülő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!