Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy felejthetném el ezt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejthetném el ezt a lányt? (lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! A családom barátainak van egy lányuk. Minden adott lenne, hogy én járjak a lányukkal (nincsen anyagi különbség ami zavaró lehetne, a két család jóban van, szimpatikus nekem a lány és én is neki, egy utcában lakunk, nem vagyok ronda stb.). DE! Az a probléma, hogy idösebb nálam (14 éves vagyok a lány 18), 3,5 év a korkülönbség. Most ez sok. X év múlva már nem lenne az mondjuk 10 év múlva, de most igen. A lány 2015 szeptemberében kezdi az egyetemet én meg akkor kezdem a 11. osztályt, mire én elkezdeném az egyetemet ö már dolgozna és meglenne a diplomája, valószínüleg külföldre is kimenne (én nem biztos). Szóval gyakorlatilag kizárt, hogy belátható idön belül kapcsolat legyen köztünk, max barátság. Hogy felejthetném el? Állandóan rá gondolok. Persze mindig eszembe jut, hogy nem lehet köztünk semmi de mégis mindig rá gondolok. Mit tegyek? Elöre is köszi!14/f

2014. jan. 1. 23:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
"nincsen anyagi különbség ami zavaró lehetne, a két család jóban van" először is ezt a gondolkodást felejtsd el és nem a két család akar itt összejönni.
2014. jan. 2. 22:31
 12/12 A kérdező kommentje:
Ezt úgy értettem, hogy ez sem lenne probléma. Mert az zavaró lenne ha a szüleink utálnák egymást. És az is kellemetlen lenne ha valamelyikünk sokkal szegényebb vagy sokkal gazdagabb lenne a másiknál.
2014. jan. 2. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!