Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejthetném el ezt a lányt? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! A családom barátainak van egy lányuk. Minden adott lenne, hogy én járjak a lányukkal (nincsen anyagi különbség ami zavaró lehetne, a két család jóban van, szimpatikus nekem a lány és én is neki, egy utcában lakunk, nem vagyok ronda stb.). DE! Az a probléma, hogy idösebb nálam (14 éves vagyok a lány 18), 3,5 év a korkülönbség. Most ez sok. X év múlva már nem lenne az mondjuk 10 év múlva, de most igen. A lány 2015 szeptemberében kezdi az egyetemet én meg akkor kezdem a 11. osztályt, mire én elkezdeném az egyetemet ö már dolgozna és meglenne a diplomája, valószínüleg külföldre is kimenne (én nem biztos). Szóval gyakorlatilag kizárt, hogy belátható idön belül kapcsolat legyen köztünk, max barátság. Hogy felejthetném el? Állandóan rá gondolok. Persze mindig eszembe jut, hogy nem lehet köztünk semmi de mégis mindig rá gondolok. Mit tegyek? Elöre is köszi!14/f
Hát én 16 évesen jöttem össze egy majdnem 21 éves lánnyal. És azért 1,5 évig elvoltunk.
Igaz sokan lenéztek minket de hát nem zavart ő már dolgozott javában amikor én az érettségire készültem. A ballagásom után nem sokkal szakítottunk mert külföldre ment és nem akart távkapcsolatot meg hát fiatalabb voltam nála és mondta hogy inkább ismerkedjek másokkal és ne várjak rá. Mert akkor csak fél évre ment ki. És most közel 3 év telt el és azóta nem sokat jött haza. Egyszer kétszer meglátogatott de utána már nem.
Küldött nekem Angliából egy levelet hogy minden kapcsolatot megszakít velem mert hiányzok neki és tudja hogy nekem is hiányzik. És ő már továbblépett de addig lelkileg nem tud ameddig ezt nem közli. és mindenhonnan törölt, letiltott stb... Nem szólt amikor hazajött. Igaz már van barátnőm de most is itthon van mert pár utcával lakik arrébb, és már van párja is. De direkt nem nézett oda amikor ott voltam pedig tudom hogy észrevett engem.
2014. jan. 1. 23:44
3/12 A kérdező kommentje:
2! Egyrészt gratulálok, másrészt sajnálom, hogy így alakult. Gratulálok mert 5 év korkülöbséggel is vele tudtál lenni 1,5 évig, viszont sajnálom, hogy így alakult. Itt is nagyjából az lenne amit leírtál, hogy én az érettségire készülök ö meg már ré egyetemre jár aztán kimenne külföldre. Szóval már elfogadtam, hogy gyakorlatilag nulla az esélye annak, hogy együtt legyünk de mégis mindig rá gondolok. És ezért kéne tenni valamit, hogy elfelejtsem.
1! Próbáltam már mást keresni, de nem jött össze és számomra nincs nála tökéletesebb (szép, okos, közel van, nem ribi, nem a pénz kell neki, kölcsönös a szimpátia). Lehet, hogy pont emiatt nem jött össze másik csaj. Jöhetnek még válaszok!
2014. jan. 1. 23:55
4/12 anonim válasza:
Szerintem attól még megpróbálhatnátok, persze csak ha ő is akarja. Nem tudhatjátok mit hoz majd a jövő és én mindig azt mondom, hogy jobb megpróbálni valamit, mint azon agyalni, hogy mi lett volna, ha..?
2014. jan. 2. 03:03
5/12 anonim válasza:
Várj. Ha tényleg szerelmes vagy belé, 18 évesen is az leszel. És a 18-22 már egyáltalán nem ritka.
2014. jan. 2. 13:47
6/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Most azért lenne értelmetlen megpróbálni mert egy 18 évesnek azért már több kell. A 18-22 tényleg nem lenne sok csak én akkor csinálnám a technikusit ö meg már lassan végezne az egyetemen aztán menne ki külföldre.:/
2014. jan. 2. 14:24
7/12 A kérdező kommentje:
De azért várok, hátha mégse megy ki vagy valami.
2014. jan. 2. 14:25
8/12 Girgoy válasza:
Kedves Kérdező! Mire ő elvégzi az egyetemet azért elég sokminden alakulhat, nem kell előre gyártani a forgatókönyvet. Azt tudtad egyébként, hogy sokan az előírtnál később végzik el az egyetemet? Az egy rugalmasabb (és szivatósabb) oktatási rendszer. Szóval ilyeneken ne agyalj, hogy jajj 10 év mólva mi fog történni. Egyszerűen a jelenre koncentrálj, hogy ott hogy alakulnak a dolgok, mennyire szeretitek egymást és tudtok együtt lenni.
2014. jan. 2. 14:42
9/12 anonim válasza:
Kimegy külföldre. Miért nem mész ki egyetemre abba az országba, ahova ő megy?
2014. jan. 2. 15:13
10/12 anonim válasza:
Hát az én barátnőm 5.5 évvel idősebb nálam, de már 2 éve együtt vagyunk :) Én 20 vagyok, ő most lesz 26..... Ő dolgozik, én egyetemre járok, és bárki bármit mond, engem ez egyáltalán nem zavar. Azt javaslom kedves kérdező, hogy tartsd a kapcsolatot a lánnyal, barátkozzatok, ismerd meg jobban, és ha úgy kell lennie egyszer úgy is kialakul :) Sok sikert!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!