Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ugrálják körül azt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ugrálják körül azt a lányt? 15/L

Figyelt kérdés
Szóval, van egy lány az osztályban akinek általában nagy kivágású pólója van (hát igen, nagyok az idomai), meg az arca is szép, csakhogy minden tantárgyból khm, elég buta, 2-es alig van meg neki, plusz még enyhe feltűnőségi viszketegsége is van, úgy nevet hogy fél kilométeres távolságból lehet hallani . Ha jól érzi magát, akkor mindenkinek a tudatára juttatja, ha szomorú, az is hamar elterjed, sőt, még az is hogy mondjuk látott egy pókot tegnap a szobájában (ahogy elmeséli a sztorit hatalmas átéléssel sikít, megsüketítve a körülötte ülőket). Őt az egész osztály körülugrálja, bálványozza. Ő akármit csinál, az jó, még ha a tizenkettedikes pasiját csalja meg egy bulin, akkor is ő nem tehet semmiről, ő teljességgel ártatlan. Mindenki ő belé szerelmes, még az értelmes, normális, humoros fiúk is... (meg az idegesítő páwa yoloswag izék is, de ők lényegtelenek).

2014. jan. 1. 22:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
figy lehet hogy nem szerelmesek csak jól megkefélnék ;)
2014. jan. 1. 22:54
 2/12 anonim ***** válasza:
A válasz a nagy idomok és üres fej környékén leledezik
 3/12 WheneverYouWant ***** válasza:
100%
ilyen korban a test a lényeg+ a népszerűség.
 4/12 A kérdező kommentje:
Szóval miért van ez?
2014. jan. 1. 22:55
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert nyilt és a ruházata is...
2014. jan. 1. 22:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarnak semi komolyat csak jól megk.rni. Ne aggódj
2014. jan. 1. 22:57
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert meg akarják dugni a csajt,mivel szép és nagy idomai vannak.Engem se érdekelne,hogy kit csal kivel,a lényeg,hogy meghúzhassam,ennyi.
2014. jan. 1. 22:59
 8/12 ameoland ***** válasza:
nem támogatom amit csinál, de érdemes tanulni belőle. ő eladja magát,ami a felnőtt élet egyik fontos része.
2014. jan. 1. 23:05
 9/12 anonim ***** válasza:
mert engedi seggbe is
2014. jan. 1. 23:55
 10/12 anonim ***** válasza:

Figyi!Én is normális vagyok,jeles tanuló(remélem nem változik,majd ha szerelmes lennék :D ) elvileg jól nézek ki,magasabb vagyok az átlagnál is 186 cm-rel,még sem zsonganak körülöttem lányok,az tény és való,hogy megnézi mindenki a ribiket,még én is,de hidd el egy normális srác nem akar tőle semmit,csak megdugná ha nem lenne barátnője.Én most próbálkoztam az egyik csajnál,aki teljesen normális,kitünő,de nagyon szép,mégse zsonganak a fiúk körülötte,és hát kedves volt meg minden,még sem akar tőlem szerintem semmit,mindig én írtam neki,igaz suliban folyton nézett,de képtelen jelezni akár egy likeal is,sosem lájkol fiúknak,1ik osztálytársam kivéve,aki egy olyan képet rakott fel,ahol gyökér fejet vág,valamilyen vicces szöveggel,na azt bezzeg likeolta.A srác meg full 1es fizikából,és alig lesz négyese énekből,csak tesiből ötös..érted..

Srác meg mondta egyik haveromnak,aki kérdezte megdugná-e..bebaszva volt azt mondta így igen,de különben nem..

Pacsizhatunk :/ :D

2014. jan. 2. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!