Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ugrálják körül azt a lányt? 15/L
Figyi!Én is normális vagyok,jeles tanuló(remélem nem változik,majd ha szerelmes lennék :D ) elvileg jól nézek ki,magasabb vagyok az átlagnál is 186 cm-rel,még sem zsonganak körülöttem lányok,az tény és való,hogy megnézi mindenki a ribiket,még én is,de hidd el egy normális srác nem akar tőle semmit,csak megdugná ha nem lenne barátnője.Én most próbálkoztam az egyik csajnál,aki teljesen normális,kitünő,de nagyon szép,mégse zsonganak a fiúk körülötte,és hát kedves volt meg minden,még sem akar tőlem szerintem semmit,mindig én írtam neki,igaz suliban folyton nézett,de képtelen jelezni akár egy likeal is,sosem lájkol fiúknak,1ik osztálytársam kivéve,aki egy olyan képet rakott fel,ahol gyökér fejet vág,valamilyen vicces szöveggel,na azt bezzeg likeolta.A srác meg full 1es fizikából,és alig lesz négyese énekből,csak tesiből ötös..érted..
Srác meg mondta egyik haveromnak,aki kérdezte megdugná-e..bebaszva volt azt mondta így igen,de különben nem..
Pacsizhatunk :/ :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!