Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan lehet túl lépni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet túl lépni egy ilyen csalódáson? L

Figyelt kérdés
Több hónap elteltével is elviselhetetlenül fáj, megbocsátottam, mégis gyötörnek a történtek, és még mindig fel tud szakadni a seb,apróbb dolgoktól. Valaki,aki járt hasonló helyzetben? Idővel könnyebb lesz?
2014. jan. 1. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ugyanez történt velem is kérdező (csak én fiú vagyok.)

Azóta nem is bízok meg egy nőben sem....

Én is kíváncsi vagyok hogyan lehetne túllépni ezen :)

2014. jan. 1. 21:00
 12/16 A kérdező kommentje:
sajnálom! nekem csak az a problémám,hogy az illetővel kapcsolatban ingott meg nagyon a bizalmam...
2014. jan. 1. 21:01
 13/16 anonim ***** válasza:

mondom ugyanez volt velem is! Nekem is megingott a bizalmam, de aztán teltek a hónapok, és azt hittem feledésbe merült, de rá kellett jönnöm hogy már nem fog menni... Szakítottunk.

Ahogy Nietzsche is megmondta anno:

"Nem az rendített meg engem, hogy hazudtál nekem, hanem, hogy többé nem hiszek neked."

2014. jan. 1. 21:04
 14/16 A kérdező kommentje:
:S nekem nem hazudtak, csak olyat tettek, amivel még sosem bántottak meg.
2014. jan. 1. 21:09
 15/16 anonim ***** válasza:

A bizalmat visszaszerezni a legnehezebb dolog és soha többé nem lesz ugyan az mint volt.

Ha egy kötél elszakad összekötheted, de a csomó mindig emlékeztetni fog...

2014. jan. 1. 21:24
 16/16 anonim ***** válasza:

Engem anno nem csak hogy megcsaltak, hanem nagyon csúnyán meg is aláztak, lefestett a szeretője előtt, hogy velem ahhoz képest mennyire szar, meg neten keresett szexpartnereket...

Ez biztos vagyok benne, még a te történeteden is túl tesz, és megbocsátottam neki. Hogy miért? Ez egy jó kérdés, egy barom voltam, de a lényeg, hogy teljesen túl tudtam tenni magamat a történteken. Nem kattogtam rajta, nem fájt.

Később persze véget ért a kapcsolatunk, de már nem emiatt.

Szóval túl lehet lépni mindenféle csalódáson, és visszalehet adni a bizalmat, csak ehhez elég erősnek kell lenni. Vagy inkább elvakultan szerelmesnek és idiótának? Hát ezt mindenki döntse el saját maga

2014. jan. 1. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!