Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Félénk fiúk! Ha ti nem mertek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Félénk fiúk! Ha ti nem mertek lépni, de a lány aki tetszik magához húz titeket és megcsókol, annak mennyire örültök? Vagy ez megijeszt?

Figyelt kérdés
2013. dec. 23. 12:24
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Nekem egyszer volt ilyen. Engem nagyon megijesztett. Elszaladtam es ket nap muva vettem csak fel a telefont neki.
2013. dec. 23. 12:26
 2/6 anonim ***** válasza:
Mennyország :$ :)
2013. dec. 23. 12:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Dehogyis,az első hülyeséget magyaráz.

A lány aki tetszik és magához húz minket és megcsókol,annak örülünk a Földön a legjobban,és nyilván viszonozzuk is.Engem biztos nem ijesztene meg,maximum meglepődnék,de pozitív értelemben. :) És annál nincs jobb érzés,szóval nyugodtan tegyél így,hidd el a srác repkedni fog örömében. :)

2013. dec. 23. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Így van én is ilyen félénk vagyok még leszólítani sem merem a lányokat :S

de volt már egyszer olyan hogy egy buliban annyira berúgtam hogy egy vadidegen kis szöszivel smaciztam, meglepődtem ám magamon de többet nem találkoztunk, nevét sem tudom, nagyon nem is emlékszem hogy néz ki pontosan, de igazából nem éreztem akkor semmit.

De ha egy lánynak udvarolnék ha végre összeszedném a bátorságom hogy leszólítsak valakit és ha ő megcsókolna annak ellenére hogy tudja hogy félénk vagyok és nem merek, akkor meglepődnék rajta de nagyon örülnék neki, és akkor talán már bátrabb lennék a dolgok iránt :)

de szép is lenne :)

2013. dec. 23. 13:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Fordítottan, ez erőszaknak minősül.
2013. dec. 23. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Passz, engem csak olyan lányok akartak lekapni eddig, akik rohadtul nem érdekeltek. Csak hát ez van, ha ignorálja az ember őket, akkor is nyomulnak...
2014. okt. 10. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!