Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, külsőre milyen fiúk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, külsőre milyen fiúk jönnek be?

Figyelt kérdés
kort is írjatok!
2014. jan. 1. 20:06
1 2
 11/18 anonim válasza:
Bocsi elírtam 6. És 8.-nak szólt!
2014. jan. 1. 20:36
 12/18 anonim válasza:

Nekem a focisták jönnek be, nem tudom miért, de csak ők! Azon belül a kinézet csak másodlagos nálam, persze azért ne legyen bányarém, de nálam mindenképp a belső tulajdonságok számítanak. Mert gondolj bele mit érek azzal, ha van 1 helyes barátom, akinek annyi esze van mint a sz*rnak és csak a páwáskodás, meg a "igyuklemagunkatmindennap" érdekel, vagy ha van egy barátod, aki szintén lehet helyes és elröhögtök együtt, érdeklődik irántad, meg azért valljuk be a páwáknál tutira romantikusabbak is.

De egyébként is, mindenki szép a maga módján, lehet az éppen fiú vagy lány! Mindenkiben megvan az a szépség, amit csak keresni kell!:)

2014. jan. 2. 05:57
 13/18 anonim válasza:
Kor lemaradt 14/L
2014. jan. 2. 05:57
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak a focisták? Hát már megbocsáss de ők elég sötét emberek:)
2014. jan. 2. 11:09
 15/18 Amanda :) válasza:

Hmm... nekem személy szerint a szőke fiúk a gyengéim, de amúgy fontosabb a fiú személyisége. Ja, nem árt ha magasabb nálam(nem nagy kunszt,165 cm vagyok... :D )

Ha egy fiú kedves van humora és nem sík hülye,akkor tök mindegy hogy néz ki.

2014. márc. 5. 19:26
 16/18 Amanda :) válasza:
kor lemaradt: 15 éves vagyok
2014. márc. 5. 19:32
 17/18 anonim válasza:

izmos, sportos (visszataszító ha egy fiu/férfi egyátalán nem az)

haja ne legyen szőke, minél sötétebb, zöld szem a gyengém, borosta ha jól áll neki :) szép fogsor, eres kéz.

NE legyen focista az kizáró ok!!

8.nak üzenem, az a kérdés milyenek jönnek be, ergo szerintem leírhatjuk igényeink :)

2014. márc. 6. 22:31
 18/18 anonim válasza:
Nem a külsőre kell menni (persze az sem elhanyagolható)mert abból csak rossz fog kisülni.
2017. jún. 6. 17:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!