Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért mondják, hogy külsőre az aranyos, kicsi lányok jönnek be nekik? én nem ezt tapasztalom
attól, hogy az egy pasi ideálja, attól még nem csak és kizárólag az olyat szereti. amúgy sem az összes pasinak az az ideálja, lehet, hogy akik megnéznek téged, azoknak pont az olyanok jönnek be, mint te.
24/F
csak mert úgy nézel ki és csak mert megbámulnak, nem biztos, hogy kapcsolatot is szeretnének veled. a legtöbb srác az ilyen lányokat egy dugás erejéig preferálja, de kapcsolatra egy barna hajú, kedves arcú lányt képzelnek el, mert megbízhatóbban néznek ki, mint a magad fajták.
ne vedd sértésnek, nem annak szántam.
Mert erre az oldalra apró férfiak járnak, apró igényekkel.
Én örülnék egy magasabb barátnőnek, mert a kisebb termetű lányok úgy látszanak mellettem, mintha a gyermekeim lennének (197cm)
24 vagyok, 4 pasival feküdtem le,mindegyikkel hosszabb kapcsolaton belül,sosem érdekeltek a pénzes csávók,pedig nagyon sok ilyen ajánlatot kaptam,de az ember jobban szereti az eszével keresni a pénzt szerintem. az,hogy tisztában vagyok az adottságaimmal,nem sarkall arra,hogy elszálljak magamtól,de igazatok van,a legtöbb ilyen típusú lány elég beképzelt.különben a külsőm nagyon elüt a belsőmtől,ezt sokan mondják,csak kislány korom óta mindig a Barbie-ra akartam hasonlítani,és ezt a hülyeséget azóta sem nőttem ki.
én elhiszem és tudom,hogy a szende,alacsony lányokat is megbámulják,lehet,hogy sokkal többen is.csak rendszeresen ez van,hogy a pasik a barátnőjük mellett bámulnak (sajnos nyilván ilyenkor kitör a hiszti,és megy a ribancozás full idegen lányok részértől...de hát ez ilyen.)
Amiért ti állítólag a "rendes pasikat" keresitek, de a végén mindig nem az olyanoknál köttök ki!
Különben meg engem nem érdekelnek a "törpék", mivel én is eléggé magas vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!