Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A pasik miért mondják, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért mondják, hogy külsőre az aranyos, kicsi lányok jönnek be nekik? én nem ezt tapasztalom

Figyelt kérdés
magas (175+), nőiesen vékony,nagycicis lány vagyok, nem a barna hajú,szende kategória,és azt veszem észre,hogy a srácok a barátnőjük mellett is rendesen megbámulnak.akkor ezen az oldalon miért állítja a pasik 80%-a,hogy az alacsony,pici,barna hajú lányok jönnek be nekik?
2013. márc. 15. 14:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

én az alacsonyabb, de combosabbat szeretem :D

F19 183cm

2013. márc. 15. 14:17
 12/20 A kérdező kommentje:
a jelenlegi barátom is egy teljesen rendes,megbízható,jófiú típus,és mindig is csak az ilyen típusú pasik jöttek be.talán mert rossz volt a családi életem,és mindig a nyugalomra,bizalomra vágyom. ezek a rosszfiúk sosem tudtak lenyűgözni
2013. márc. 15. 14:18
 13/20 anonim ***** válasza:
88%

En reszemrol sosem ugy jartam-keltem a vilagban, hogy elt a fejemben egy kep arrol, hogy milyen lanyok tetszenek es akkor csak oket vettem eszre.

A nok kulonbozoek es kulonbozo modon lehetnek vonzoak es kelthetik fel egy ferfi erdeklodeset, szoval innentol kezdve a kerdes ertelmezhetetlen.

A szavaidbol ugy vettem ki, hogy teged inkabb az zavar, hogy ha kapcsolatban elo sracok is megbamulnak, akkor teged kezdenek el kulonbozo jelzokkel minositgetni a baratnoik... nos, erre csak azt tudom mondani, hogy amig te magad tiszteletben tartod masok parkapcsolatat es nem kezdesz ki ezekkel a sracokkal, meg csak nem is adod alajuk a lovat, vagyis a te lelkiismereted tiszta, addig nem kell foglalkoznod ezekkel a minositgetesekkel, legyen ez az o problemajuk!

2013. márc. 15. 14:34
 14/20 anonim ***** válasza:
52%
kinek ez kinek az. te meg valszín elég ribis vagy ezért néznek.80% amúgy hogy jött ki? elképesztő a tudásod ami nincs.
2013. márc. 15. 15:02
 15/20 A kérdező kommentje:
honnan veszed,hogy ribis a kinézetem?már minden szép lány ribis? :D
2013. márc. 15. 15:04
 16/20 anonim ***** válasza:
78%

kimondta h szép vagy.? én ilyet nem mondtam.

azt mondtam ribis ahoz nem kell szépnek lenni egyátalán.:D

2013. márc. 15. 15:23
 17/20 anonim ***** válasza:
Nem erről az oldalról, hanem a való életből kell szedni az infókat. Különben meg van egy, magát alacsonynak, rondának, de cukinak tartó srác, aki néha napi öt kérdést is feltesz, amiben aranyos, kicsi lányt keres, úgyhogy valószínűleg nem az oldalon szereplő pasik 80%-ának az esete ez a típus. Van, akinek ilyen tetszik, van, akinek másmilyen.
2013. márc. 15. 16:12
 18/20 A kérdező kommentje:
utolsó: igazad van,köszi :)
2013. márc. 15. 16:15
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pont az alacsony, szende, barnahajú kategóriába tartozom, és hiába nem öltözködöm kihívóan megnéznek, beszólogatnak(amit utálok) a pasik és főleg a fiatalabbak mivel nagyon babaarcom van, fiatalabbnak nézek ki a koromnál. Az hogy megnéz nem jelent semmit, a pasik márcsak ilyenek. Amúgy a szép lányok jönnek be nekik, legyen az magas, vagy alacsony. :))
2013. márc. 15. 16:29
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
ahogy leírtad magad, eléggé feltűnő jelenség lehetsz :-) szóval, hiba más egy férfi ideálja, azért a szépet észreveszi és megcsodálja! :-D
2013. márc. 15. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!