Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tetszenek az ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tetszenek az ilyenek?

Figyelt kérdés

Szőke,hosszuhajú,köldök piercinges,szép arcú lányok?

Az ilyen bevállalósabbak,de akik mégse adják könnyen Magukat.

Azthiszitek,hogy az ilyenek nem tudnak rendes párkapcsolatban élni?

Vagy mindenkinek csak arra kellenek?

2009. nov. 28. 16:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nekem tetszenek az ilyen lányok, de pont azért, mert mindenkinek tetszenek nem akarnék hosszútávú kapcsolatot létesíteni egy ilyen lánnyal, mert előbb-utóbb megkörnyékezné egy nálam jobb pasi és nem akarok csalódni...Gondolom érthető.
2009. nov. 28. 16:53
 12/19 anonim ***** válasza:

@16:53

Hát akkor te is önbizalomhányos vagy.

Itt is az erősebb kutya baszik törvény uralkodik, ha a szereted kitartasz mellette bármi áron.

2009. nov. 28. 16:56
 13/19 anonim ***** válasza:

16:56!

Nem önbizalomhiányos vagyok,hanem tapasztalt és egészen egyszerűen nem vagyok hülye...

És miután pasiból vagyok, tudom, hogy milyen reakciókat vált ki egy pasiból a szőke kék szem és az szép arc...

És előbb-utóbb nem fog tudni ellenállni valamelyik f@sznak...Láttam már nem egy ilyen esetet...És nem a tv-ben.

2009. nov. 28. 17:02
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem csak mi férfiak skatulyázunk, alapból a kérdéseddel te is, mind1 ez nem lényeg:) Vannak olyan lányok akik nagyon szép szőkék, egyik legjobb barátom, nagyon szép arca van és haja, és gyönyörű kék szeme, és nagyon szép csaj, és nem k***a. viszont a legtöbb csaj ismerősőm, aki szőke, és pirsziges, azt képzeli magáról hogy ő milyen szép, közben a francot, csak azért van sok pasija, mert mindegyiknek hagyja hogy agyon ku*ják, és ezzel nem azt mondtam hogy az összes szőke ilyen, az indokot már leírtam feljebb, csak azt mondom hogy sok csajról ez ugorhat be egy fiúnak. és ha bele gondolok, disco-s egy éjszakás kapcsolataimban(nagyon sok volt, dj ként dolgozom, szabad időmben) egy fekete hajú csajra emlékszem:/. De ha nem vagy k***a, és van eszed, és lehet veled beszélgetni, nem egy tipikus városi p***a vagy, akkor teljesen jó a kinézeted:)
2009. nov. 28. 17:11
 15/19 anonim ***** válasza:
Mi van? nem hisezek semmit senkiről amég nem ismerem.
2009. nov. 28. 17:46
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

"Minden szőkében benne van a k.urvahajlam!"

Te se láthattál túl sok nőt életedben, ugyanis ezzel az egy mondatoddal, gyakorlatilag lek*rváztad a szerelmemet. Természetesen szőke, de nagyon kedves, és humoros lány, akit lehet a lelkéért szeretni. Ő egyáltalán nem k*rva, és még csak a hajlam sincs meg benne, szóval kérlek, tegyél le erről az általánosító magatartásról. Köszönöm.

2009. nov. 28. 17:49
 17/19 anonim ***** válasza:
Hát most nagyon meglepődtem és elkeseredtem h vannak olyan emberek akik képesek látatlanban, csupán hajról, szemről véleményt mondani egy lányról. :S Mi az h a szőke, kék szeműek mind ribancok? Úr isten...ez nem így van...Kikérem magamnak! Szőke, kék szemű vagyok és mások véleménye szerint szép arcom van, én nem vok .... Még azt sem engedem meg h egy fú ( akivel nem járok) megöleljen vagy hozzám nyúljon! pff hihetetlenek vtok. 16L
2009. nov. 29. 11:10
 18/19 anonim ***** válasza:

Mit tudsz te még a világról 16 évesen? Persze, azt hiszed, már tapasztalt vagy, sokat láttal bla bla bla.

Meg sok mindent megéltél. Majd idővel rájössz dolgokra és más szemmel fogod látni a világot.

2009. nov. 29. 17:34
 19/19 anonim válasza:

igenis vannak olyan szőke, kék szemű lányok akik normálisak, és nincsenek agyonra b*szva...

am az h azt mondja az egyik válaszoló, h te még sokat nem tudhatsz az életről meg ezazamaz.. hát sztem ő sem tudhat túl sokat..ha ugy vélekedik az összes szőke kék szemű lányról h mind csak r*banc..-.-"

szóval a kérdező szerintem ne foglalkozzon az ilyenekkel...hiszen nagyon sok srácnak pont ilyen az ideálja :)

2010. ápr. 2. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!