Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Tetszenek az ilyenek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tetszenek az ilyenek?

Figyelt kérdés

Szőke,hosszuhajú,köldök piercinges,szép arcú lányok?

Az ilyen bevállalósabbak,de akik mégse adják könnyen Magukat.

Azthiszitek,hogy az ilyenek nem tudnak rendes párkapcsolatban élni?

Vagy mindenkinek csak arra kellenek?

2009. nov. 28. 16:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
38%

Igen, azt hisszük, mert ez igy is van. Minden szőkében benne van a k.urvahajlam! :D Főleg az ilyen piercinges p.icsákban :D

21/F

2009. nov. 28. 16:29
 2/19 anonim ***** válasza:

Szia

Az a probléma, hogy az ilyen nők, mint amit leírtál, ugy tudják, hogy ők mindenkinek tetszenek, egy férfi ilyenre vágyik. Pedig, ez nagy hülyeség. Pl. én barna hajú,barnaszemű nők a gyengéim. Sokkal szebbek, mint a szőke kékszeműek. 25F

2009. nov. 28. 16:29
 3/19 anonim ***** válasza:
Én is a sötét hajú csajokat szeretem. Egy szőke csak akkor jön be ha valahogy nagyon megfogott.
2009. nov. 28. 16:34
 4/19 A kérdező kommentje:

Na jó,mindenkinek más az ízlése.Mindenkinek azért van olyan színű haja amilyen,mert Neki az tetszik.

És azzal érzi szépnek Magát.

2009. nov. 28. 16:35
 5/19 anonim ***** válasza:
72%
Tetszenek amennyiben nem szolis divatmacákról van szó, hanem normális lányokról.
2009. nov. 28. 16:35
 6/19 A kérdező kommentje:

Egy barna is lehet ribanc.(de persze ez szerintetek ritka)

De a szőkékből már az összes,hiába ugy néz ki,attol még nembiztos,hogy az is !

2009. nov. 28. 16:37
 7/19 anonim válasza:
en csak azt nem ertem hogy miert kell az osszes szoke haju kekszemu lanyt igy megbejegezni? nekem peldaul eredeti szoke hajam van es kek szemem es megsem vagyok olyan amilyennek elmondja mindenki. Hat sajnos mostmar ilyen ez a vilag s en szenvedhetek par hulye festett liba miatt:(
2009. nov. 28. 16:41
 8/19 A kérdező kommentje:

es mivan akkor ha a hajat valaki barnara festi?

semmi ugye?

de mikor szokere festi valaki egybol ribanc

2009. nov. 28. 16:43
 9/19 anonim ***** válasza:

Ne aggódj vannak páran akik nem skatulyázzák be az embereket pusztán azért, ahogy kinéznek.

A szőke hajjal nem feltétlenül jár együtt a plaza cicás viselkedés.

És legyen benned annyi tartás, hogy az ilyeneket fel sem veszed!

Ha a srác viselkedésén látszik, hogy így áll a dologhoz, akkor vagy megmondod neki, hogy te nem vagy olyan, vagy otthagyod.

2009. nov. 28. 16:47
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem jobban bejönnek a szőkék, mint a barnák de nem igazán az számít, hanem hogy normális-e.
2009. nov. 28. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!