Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha félénk és szerény lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha félénk és szerény lány vagyok, akkor már hülye is vagyok?

Figyelt kérdés
Miér bántanak és nevetnek ki folyton az emberek azért, mert félénk, csendes és izgulós típus vagyok? Ha valaki ilyen akkor már hülyének is számít? Miért kell az ilyen embereket beskatulyázni? A többi tulajdonságom nem érdekel senkit. Hiába vagyok őszinte, mindig természetes, jószívű és soha nem bántanék meg senkit szándékosan, az nem számìt, észre sem veszik az emberek. Már olyan sokszor bántottak emiatt mások, hogy már én magam is elhittem, hogy egy hülye senki vagyok, és a maradék önbizalmam is elvették. Mostanra már én is utálom saját magam. :(
2013. dec. 31. 21:06
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, sokat segítettek. :)
2013. dec. 31. 21:40
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Pain of Pleasuréval mindig egyet értettem.Egyszer már rosszul írtam a nevedet.

Jaj,igazán szívesen eldönteném hogy külsőre is tetszel-e avagy nem.

2013. dec. 31. 21:43
 13/20 Pain for Pleasure ***** válasza:

Másodszorra is sikerült rosszul leírnod. :D

Egyébként köszönöm, kedves vagy. :)

2013. dec. 31. 21:50
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Lelkem nem mondod hogy eddig mindig otthon töltötted ezt a napot.

Miért?

2013. dec. 31. 21:51
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokan gondolják így mert az jár a fejükbe hogy egy lúzer vagy ami nem igaz mert az ilyen lányokat kellene inkább megbecsülnie az embereknek amire sokan nem képesek sajnos.

Srácként én is ilyen vagyok sajnos ismerkedés terén sosem jutok egyről a kettőre és ez már idegesít.

Jó lenne megismerni téged. Biztos nagyon kedves lány lehetsz :)

2013. dec. 31. 21:54
 16/20 Pain for Pleasure ***** válasza:

Pedig de, mert zárkózott vagyok, nincsenek barátaim és nem mellesleg utálom a bulikat.

2013. dec. 31. 21:58
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól kijönnénk.
2013. dec. 31. 22:10
 18/20 anonim ***** válasza:
Plain for :-) Pleasure,boldog új évet és szép álmokat.
2013. dec. 31. 23:17
 19/20 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nagyon szépen köszönöm, neked is Boldog Új Évet kívánok! :)
2013. dec. 31. 23:20
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérlek,nem tesz semmit,örömömre szolgált.Már arra lusta voltam hogy nagybetűvel írjam,elnézést.
2013. dec. 31. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!